Szerintetek én ezért kaphatok valamit?
A történet az hogy egy ember különböző megtévesztéssel, kicsalt tőlem 1,5 millió forintot.
Papír nincs róla de hangüzenet az igen.
Fel is lett jelentve de nem foglalkozik vele a rendőrség. Meg hogy polgári peres eljárás és stb.
A lényeg az hogy egy éve tart ez az ügy vagyis több mint egy éve.
És nekem nagyon kell vissza a pénzem.
Nem fogom fel tanuló pénznek ugyanis megtévesztett és ennek tudatára adtam és nem a két szép szemért.
Hogy esetleg ha vissza "szereznem" tőle a pénzemet vagy elvennék tőle egy számára fontos és értékes tárgyat mert hogy nem hajlandó vissza adni a pénzemet.
Akkor ezért én mit kaphatnék?
Nincs más ötletem egyszerűen.
Kell valahogy vissza a pénzem mert ez sok. És nem keresek havi milliókat..
"Hogy esetleg ha vissza "szereznem" tőle a pénzemet vagy elvennék tőle egy számára fontos és értékes tárgyat mert hogy nem hajlandó vissza adni a pénzemet."
Magyarul lefoglalnád. Tudod a dolog szépsége az, hogy az önbíráskodást nem csak erőszakkal lehet megvalósítani. Fenyegetés már simán elegendő. :)
Akkor mi lenne a helyes út?
Mert nekem most kéne vissza a pénzem és nem 20 év múlva mire lép valamit akar a rendőrség akár a bíróság. Lehet mondani az ötleteket. Vagy mit kell neki mondani vagy tenni hogy adja vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!