Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezmegmiezmár? Valami új fétis...

Ezmegmiezmár? Valami új fétis terjeng, vagy csak én vagyok lemaradva?

Figyelt kérdés
Alkalmam volt két hetet tölteni egy német nagyvárosban, és több alkalommal láttam, hogy kutyákat az utcán babakocsikban tolnak. Láttam olyat, amikor kimondottan kutyák számára készített kocsi volt, de láttam olyat is, hogy két nő, egy rendes emberi kisbabáknak készített kocsiban tolták a kutyát. Igazából ezt láttam először, belepillantottam a lefüggönyözött babakocsiba, megnézni, milyen szép kis friccet tol a két amúgy bombázó csajszi, és mondhatni sokkot kaptam, amikor egy nyáladzó francia-buldog szerű kutyát láttam benne, betakargatva, kis sapkával a fején. Az eset után jobban kezdtem figyelni a "babakocsikra", és még jópár ilyen esettel találkoztam.

júl. 16. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10 ilyen Schützenfesteken, meg nagyobb antik flomarktokon nagyon jellemzö.
júl. 16. 21:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Donaufest-en voltam
júl. 16. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:

A kutya ugyanúgy el tud fáradni mint egy gyerek, ha órákig kóvályognak vele és Németországban nem láncra verve szokás kutyát tartani, hanem viszi magával az ember mindenhova.

Én is gondoltam már rá, hogy kéne egy kocsi a 17 éves kutyámnak, mert már alig bír menni, viszont szar emiatt folyton otthon hagyni és/vagy otthon ülni vele.

júl. 17. 06:46
 14/17 anonim ***** válasza:

13 azért nem kell általánosítani. Persze, mindenkinek 17 éves a kutya, azért hordja babakocsiban.

Meg magyaroknál mindenki láncraverve éhezteti.

júl. 17. 08:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Gondolom hogy általános náluk, hogy a kutyus otthon bezárva a lakásban egy mókuskerékben, vagy egy futópadon egész nap tolja hogy meglegyen a napi mozgásigényadag, és a délutáni sétára már jártányi ereje se marad..ja mégsem. Láttam különben öreg kutyust is pórázon, látszott hogy már nem olyan virgonc a járása, a gazdi szépen tartotta vele a tempót, nem rángatta. A kutya alaphelyzete a mozgás, mint a farkas őseinek, ha nincs meg a napi adag, akkor jelentkeznek nála mindenféle urbanizációs problémák. Pont a mozgáshiánytól lesznek mozgásszerv betegségei, meg a fránya elhízás.

júl. 17. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezen jót nevettem :D Érdekes élmény lehetett xD Milyen friccet tolnak nah jah xD Erre szerintem annyi a válasz, hogy a németek hülyék egyszerűen
júl. 17. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kocsiból könnyebb összeszedni a kulát...
júl. 18. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!