Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről, ez...

Mi a véleményetek erről, ez szerintem felettébb brutális?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy közel-keleti forrásokban terjed,hogy bizonyos terrorista sejtek arra készülnek, hogy hatalmas hangerőt kibocsájtó hangrendszerrel akarnak végezni városi környezetben tömegpusztítást random időben. Szerintetek ez valóban megvalósítható,vagy atom kamu hülyeség? Egy biztos, hogy 140dB felett már lehet több halálos kimenetelű pusztítást végezni.Én magam korábban tanultam ilyen technikákat fősulin és hallottam,hogy a németek is alkalmaztak infrahanggal a második világháborúban ilyen tömegpusztító fegyverként működő hangrendszereket a támadóik ellen.Én azért tartom ezt marhaságnak és szkeptikus megközelítésből nézem, mert ekkora hangrendszerekkel hogyan lehet feltűnés nélkül megjelenni,vagy elbújni egy városi környezetben. Több ezer wattos hangszórókat,vagy hangfalakat nem lehet csak úgy elmismásolni anélkül,hogy az ne üssön szemet valakinek.Bár hihetik azt is, hogy valami szabadtéri,vagy bármilyen előadásra készülnek és senki sem feltételezi, hogy alattomos gonoszság lehet mögötte.Mi erről a véleményetek? Én teljesen fel vagyok háborodva, hogy milyen gonoszságokat képesek még kitalálni itt ezek a fanatikus mocskos lúzerek,az emberek megalázására és pusztítás céljából. :(

júl. 13. 03:24
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez a techológia működőképes és hatásos lenne akkor nem kézifegyverekkel, bombákkal, mérges gázokkal folynának a háborúk.
júl. 13. 03:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kamu az egész,de ha mégsem remélem mielőbb kiszimatolják a szervek és megakadályozzák majd.

Nem kell egyébként nagy teljesítmény.10kW felett városi környezetben,egy bizonyos hang,vagy zene kibocsájtása is már végzetes hatásokat fog eredményezni és gyakorolni a környezetére.Összedőlt épületek, irodaházak szerkezeti károsodásán át,egy rakás hallássérült és vagy halott lesz a végkimenetel.Persze ők is kifinganak majd, hacsak nem távolról fogják működésbe hozni.Ámbár köztudott róluk,hogy szívesen mennek Allahhoz a paradicsomba ezek a seggfejek.Nekik mindegy,csak legyen k"rva nagy a balhé,ez az éltetőjük és mozgatórugójuk.Gecco egy népség ez az arab világ

júl. 13. 03:37
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon tévedsz 1/2-es.Ha be tudnak szerezni ilyen hangcuccokat, márpedig nem nehéz és megfelelő helyen gyorsan fel tudják állítani,hatalmas pánikot és rombolást tudnak vele végezni.Próbálkoznak ezek a szemetek mindennel.A legutóbbi amit hallottam,hogy menet közben nyitogatják ki a repülőgép ajtaját több ezer méter magasan.A késes támadás hirtelen és nagyvárosi közegben már szinte mindennapos eset. Bár mostanában felhagytak a random közúti és kamionos gázolásokkal,de mindig agyalnak ezek a gazemberek valami hatásos és új tömegpusztító megoldásokon.Sajnos képesek ezek mindenre,ha kell anyjukat,apjukat megölik vagy feláldozzák a sikeres gyilkolászás érdekében és azért hogy ne valljanak szégyent a Koránra. 😞
júl. 13. 03:55
 4/6 Alex Fly ***** válasza:

Ha a technikai része érdekel, akkor nézz ki egy autókiállításra/tuningshowra.

És városi környezetben azért egy autó nem olyan feltűnő...

júl. 13. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:

"És városi környezetben azért egy autó nem olyan feltűnő..."

Meg nem is túl halálos egy ilyen hangtuningolt autó. Legfeljebb ha beleülsz. De akkor meg miért hívnánk tömegpusztítónak? Minden kiirtandó embert megkérnek, hogy "Ugyan kérem, lenne szíves beülni ebbe az autóba, hogy hanggal meg tudjuk ölni?"

júl. 13. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Már elnézést kérek de sok marhaságot beszéltek. Nem kell beülni hozzá semmilyen autóba,vagy kamionba hogy úrrá legyen rajtad a pánik, a szívroham, vagy süketség. Ha tegyük fel, ilyen aljas dologra vetemednének a terroristák, elég lenne a hangfalakat elhelyezni egy mély garázsban, nyitott parkolóban, vagy bárhol szabad térben, ahol amúgy is sokkal jobb az akusztika és a visszhang és lecsapódás mértékének kialakulása. Ahhoz hogy ilyen tómegpusztító fegyverként használjanak fel hangtechnikát, beleértve előerősítő, végerősítő, hangfalak stb, legalább 30-40kW hangerőt kell produkálni ahhoz, hogy a környező házak szinte azonnal megkárosodjanak, összedőljenek. De ez persze csak arra vonatkozik, hogyha a hangfalakat egy normál zenei szinten és módon használják. Ha ezek a több kilowattos hangfalak képesek olyan mély hangokat, vagy magas hangokat átvinni, amik 20Hz-es tartomány alá esnek, vagy közel 40KHz-es, az emberi fül által már egyikkel sem érzékelhető tartományban, akkor azzal ezen a hangerőn, frekvencián és az ebből keletkező hangnyomással, olyan borzalmas erős morajlást és brutálisan fülsüketítő zajnak megfelelő hangnyomást tudnak létrehozni, hogy nemcsak a környező házak, épületek, irodaházak és terek fognak megrongálódni, hanem az emberek is szörnyethalnak. Rosszabb kimenetele lenne egy ilyen eseménynek, mint egy EF5-ös tornádó pusztítása, mert a hang ezen a frekvencián és teljesítményen szinte mindenhová azonnal behatol és rettenetes károkat képes okozni. Mindent elsöprő hangnyomás keletkezik és szinte szétdurran minden. A legerősebb pusztítást mély hangokkal lehet elérni. Ahová én jártam egyetemre külföldön, végeztünk ellenőrzött környezetben infrahangokkal és ultrahangokkal különböző kísérletet és bizony, nemcsak hogy működtek ezek a kísérletek, hanem lélegzetelállító hatást keltettek sokunkban. Olyan pillanatok alatt törtek, robbantak, estek szét tárgyak, a másodperc töredékei alatt hogy szabályosan a női hallgatók felsikítottak. Olyan pánik érzetet tud képes kelteni az ilyen hangok és a velük járó váratlan és végzetes események, hogy sokan el sem tudják képzelni. Több mint félelmetes és megmagyarázhatatlan jelenségeket lehet produkálni ilyen dolgokkal. Persze ehhez azért nagyon komoly hangtechnikára van szükség. De sajnos a nyamvadt terroristáknak mindig is volt és van is pénzük ilyenhez hozzájutni, ha nagyon akarnak.Inkább ne is beszéljünk erről,mert tényleg vérszemet kaphatnak és megcsinálják.Annak pedig akár hiszitek akár nem, több mint egyszerűen brutális következményei lehetnek. Ha csak az embereket vesszük alapul, az azonnali szívleállástól kezdve a fulladáson át, a fülön, szájon és szemen át távozó nagy mennyiségű véren át minden. Horrorisztikusan vérfagyasztó jelenség lenne, erre senki nincsen felkészülve és nem is lehet rá felkészülni, még a hatóságok is tehetetlenek lennének, annyira szörnyűséget idézne elő, legalább 15 kilométeres hatótávolságban, olyan lenne minden, mintha egy hatalmas vegyi robbanás történt volna. Reménykedem benne, hogy de soha nem fogják felhasználni ezeket a technikákat, mert ilyet még átlag ember nem látott és ne is lásson meg soha!!!:(
júl. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!