Mennyire néznének rám csúnyán ha ezt a második világháborús német kabátot viselném az utcán?
"valódi bőrből készült kabát"
"Anyag: Műbőr"
Gratulálok.
OFF:
#13 - csak azt nem értem, hogy erre az abszurditásra figyelmet felhívó #6 (jún. 30. 17:29) válaszom miért lett nullára pontozva (jelenleg) négy kretén által!
Jó, akkor másképp fogalmazok: Miért pont nekem jegyezted meg? Miért pont engem szólítottál meg, mielőtt ezt a megjegyzést tetted? Miért pont én voltam a megjegyzésed célpontja?
Ugye azért érted, hogy mit akarok?
#18 - értem, hisz nem én vagyok a nehéz felfogású!
Logikus, hogy kissé igazságtalan a szitu, hisz a "valódi bőrkabát" árára én tettem először egy meglehetősen egyértelmű utalást, mégis betonpirosat kaptam négy nyomitól - viszont te már megkésve és harmadiknak tetted ugyanezt, viszont egyenlőre 100% a zöld szín a pótkiadású szellemi termékedre. Ugye így már felfogható a téma?
Még mindig nem értem, mi közöm hozzá, mit kéne nekem erre nekem személy szerint reagálnom, amit csak tőlem vársz, mástól nem.
Sajnáljalak?
Megvigasztaljalak?
Nyomjak egy zöldet a kommentedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!