Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyi esélyt adtok annak,...

Mennyi esélyt adtok annak, hogy Magyarországon 2030 előtt népszavazás lesz arról, hogy lépjünk e ki az Unióból?

Figyelt kérdés
Szerintetek erre van esély vagy ez soha nem fog bekövetkezni?

2024. jún. 27. 23:31
1 2 3
 21/25 akitenem2189 válasza:
100%
bzi orbán. xddd
2024. jún. 29. 21:36
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne népszavazás, és úgy lépnénk ki, olyan lázadás lenne, hogy olyat '56-ban láttunk legutóbb
2024. jún. 30. 19:36
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

@22 Dehogyis, Orbán kiállna, "Irány Brüsszel!", és a kétmillió elindulna menetelve Brüsszelbe.

De szép is az álmodozás

2024. jún. 30. 20:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baromság ez a huxit, akárki is szeretné megvalósítani!
2024. júl. 3. 22:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem nézem az ATV-t, csak utólag szoktam nézni néhány műsort ha adatokra és kijelentésekre van szükségem. A Hitgyülis kamu független televízió nem releváns a számomra, a light-osan tolt propagandájával, és képmutató magatartása miatt.

Én inkább nem magyar közvélemény kutatások adatait vettem górcső alá, és az ATV által említett 74% irreálisan magas szám, főleg az Orbán rezsimben, amely köztudottan az EU-ellenes háborúiról és csatáiról hírhedt.

Én azért szolgálok forrásokkal is, és nem csak leírom, hogy itt meg ott, ezt vagy azt mondták...

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 7. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!