Mennyi esélyt adtok annak, hogy Magyarországon 2030 előtt népszavazás lesz arról, hogy lépjünk e ki az Unióból?
Figyelt kérdés
Szerintetek erre van esély vagy ez soha nem fog bekövetkezni?2024. jún. 27. 23:31
22/25 anonim válasza:
Ha nem lenne népszavazás, és úgy lépnénk ki, olyan lázadás lenne, hogy olyat '56-ban láttunk legutóbb
23/25 anonim válasza:
@22 Dehogyis, Orbán kiállna, "Irány Brüsszel!", és a kétmillió elindulna menetelve Brüsszelbe.
De szép is az álmodozás
24/25 anonim válasza:
Nagy baromság ez a huxit, akárki is szeretné megvalósítani!
25/25 anonim válasza:
Nem nézem az ATV-t, csak utólag szoktam nézni néhány műsort ha adatokra és kijelentésekre van szükségem. A Hitgyülis kamu független televízió nem releváns a számomra, a light-osan tolt propagandájával, és képmutató magatartása miatt.
Én inkább nem magyar közvélemény kutatások adatait vettem górcső alá, és az ATV által említett 74% irreálisan magas szám, főleg az Orbán rezsimben, amely köztudottan az EU-ellenes háborúiról és csatáiról hírhedt.
Én azért szolgálok forrásokkal is, és nem csak leírom, hogy itt meg ott, ezt vagy azt mondták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!