Ha a nők nem dolgoznának csak szulnenek és gyerekekel foglalkoznanak annak milyen hatása lenne a gazdaságra? Bevándorlás nélkül egyáltalán működik a modern társadalom?
Munka mellet úgy látszik egy fehér nő 1,5 gyereknel nem szül többet átlagban amiből óriási demográfiai probléma lesz
A nyugati országok ezért erőltetik a bevándorlást USA Britek és franciák 2,1 2,2 gyerek/nő átlagot hozznak a színesbőrű lakossággal együtt ami fenntartható munkaerő piaci szempontból.
Szerintem sokan nincsenek tisztában mekkora problémával nézünk szembe azért is engedi már a mi idegen ellenes kormányunk is a vendégmunkások szazezreit letelepedni.
Azon gondolkodom van e más lehetőség.pl a női jogok visszavétele
vagy bármi más eszközzel el lehetne érni hogy csak a fehér nők születési rátája is 2,1 legyen??
Vagy emelik a fizut.
Ausztriában ki tudják fizetni az 1.2 milátt a spár pénztárosnak.
200km arrébb miért csak 300e a fizu ugyanarra melóra?
12# ja csak a nyugdíjas rehabos generációt ki fogja eltartani?
Ha már olyan nagy szabadság van és inkább nem szülnek a nők kenyelembol .
1 dolgozó nem fog tudni eltartani 3 4 nyugdíjast úgy hogy közben saját gyerekét is el kell tartani
Erre a modern világ nemtud megoldást a migránsokon kívül .
Én simán bevezetnem hogy 70 év az elettartam aki addig él kapjon fájdalom mentes injekciót hogy elaludjon.5 év nyugdíj elég lenne arra hogy boldogan éljen minek több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!