Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Németországban loptam mi lesz...

János1996 kérdése:

Németországban loptam mi lesz belőle ?50€ loptam elsőnek soha nem loptam még be ideztek ki hallgatásra

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát gondolom ugyanúgy felfüggesztett, mint itthon…
2024. jún. 12. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük az országimázst...
2024. jún. 12. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne? Besoroznak és visznek az ukrán frontra! :)

Mégis mi lenne, jogállam, alkalmazzák rád a helyi jogszabályokat. Valószínűleg pénzbírság, esetleg közmunka és/vagy valamilyen képzés keretében elmagyarázzák miért volt helytelen amit tettél. Nem hiszem, hogy ennyiért felfüggesztettet kapnál.

2024. jún. 12. 19:01
 4/6 Salamon Bálint ***** válasza:
Az 50 euroert alapbol nem igen kapsz komoly buntit. Kivetel, ha azt gyerektol, idoszltol,.magatehetetlenzol vagy epp eroszakkal tetted.
2024. jún. 12. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Mond azt hogy antifa vagy, ezután nácizd le őket és mond azt hogy ha nem engednek el tüntetés lesz. Erre úgy be fognak fosni még ők fognak bocsánatot kérni.
2024. jún. 12. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm, az ilyen seggfejek miatt kezdenek minket kiutálni!
2024. júl. 13. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!