Nagyon félek a háborútól? Szerintetek tényleg lesz?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, most érettsegizek, orvosi egyetemre szeretnék menni. Tele vagyok tervekkel. Karriert szeretnék, boldog családot és leginkább békét. Nagyon félek azonban a háborútól. Komolyan, inkább fel se lépek semmilyen oldalra, hogy ne lássam. De ez nem megoldás, mert a probléma attól még van. Miért ilyenek a politikusok? Nagy a szájuk, mert ők úgyis túlélik, mi meg szenvedhetünk. Annak is örülni kell ha túléljük. Borzasztóan félek, hogy minden nap úgy kell élni, hogy attól rettegek, hogy mikor halok meg. Rosszabb esetbe besoroznak. Vagy ha csak a férfiakat sorozzák be, akkor nem lesz párom, nem lesz család. Rommá lőnék az otthonunkat, elveszíteném a családomat. Szerintetek lesz ilyen? Mit tanácsoltok, hogy ne féljek ennyire? Kérlek mondjatok el mindent, amit gondoltok.jún. 12. 12:15
21/26 anonim válasza:
Kérdező, a délszláv háború idején és 2001.09.11 után is ment a para attól, hogy akár globális háború is lehet. Csak akkor még nem annyira volt elterjedve az internet, és így nem tudták olyan széles körben paráztatni az embert. De én nagyon jól emlékszem majrésokra, akik tolták a paramaszlagot. És? Még itt vagyunk.
22/26 anonim válasza:
Szia!
33 éves nő vagyok és fél éves a lányom. Ugyanúgy érzek és sokkal fájóbban, amióta van gyermekem...
23/26 anonim válasza:
1.Putyin nem fog NATO tagállamot támadni
2.A nyugati NATO tagállamok kizárólag pénzt és fegyvereket küldenek a háborúba, ezek mellett kiképzik az ukrán katonákat, katonákat nem fognak küldeni.
24/26 anonim válasza:
Ne reszkessen a szíved a te korodbeli fiúk fognak előbb fegyvert fogni
25/26 veszettkecske válasza:
Szerintem nem lesz, de ezt leszámítva sem túl rózsás a helyzet...
26/26 anonim válasza:
Nőket nem fognak a frontra küldeni, ez fix. 3.világháború sem lesz, Putyin egy diktátor, de nem hülye....tudja hogy a NATO ellen nem nyerhet. NATO ország direktbe nem fog becsatlakozni, tehát ugyanaz lesz mint eddig:fegyvereket,pénzt küldünk és kiképezzünk az ukrán katonákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!