Nagyon félek a háborútól? Szerintetek tényleg lesz?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, most érettsegizek, orvosi egyetemre szeretnék menni. Tele vagyok tervekkel. Karriert szeretnék, boldog családot és leginkább békét. Nagyon félek azonban a háborútól. Komolyan, inkább fel se lépek semmilyen oldalra, hogy ne lássam. De ez nem megoldás, mert a probléma attól még van. Miért ilyenek a politikusok? Nagy a szájuk, mert ők úgyis túlélik, mi meg szenvedhetünk. Annak is örülni kell ha túléljük. Borzasztóan félek, hogy minden nap úgy kell élni, hogy attól rettegek, hogy mikor halok meg. Rosszabb esetbe besoroznak. Vagy ha csak a férfiakat sorozzák be, akkor nem lesz párom, nem lesz család. Rommá lőnék az otthonunkat, elveszíteném a családomat. Szerintetek lesz ilyen? Mit tanácsoltok, hogy ne féljek ennyire? Kérlek mondjatok el mindent, amit gondoltok.
Na ez az eredménye "szeretett" kormányunk terror politikájának. Ifjú lányokat tartanak rettegésben. Nem lesz itt háború. Nem éri meg nekik.
jún. 12. 12:19
3/26 anonim válasza:
Hála a háborúpárti Orbánnak igen. Bekapcsolódunk a csádi polgárháborúba ahol magyarok fognak meghalni.
jún. 12. 12:27
4/26 anonim válasza:
szerintem egy hatvan éves meleg fószer vagy aki 19 éves kislánynak ki adja magát
jún. 12. 12:28
5/26 anonim válasza:
Biztosan lesz is háború. Benne van a vérünkban. Ha megnézed a történelmet rövid ideig volt csak itt béke. Folyton harcok dultak itt. Most az atomháború miatti félel miatt egy darabig nyugi volt, de szerintem megegyeztek hogy nem vetik be. Viszont az USÁ-nak kell Ukrajna, mert egy aranybánya, ásványkincsek, búza, termőföld. Úgyhogy mennek is visszafoglalni. Nem viccelek. Jobbe setben nem lesz atom és csak rengetegen halnak meg s nem mindenki.
Az ember evolúcionálisan ilyen ugyanis. Ez az enyém az atied, kell nekem
jún. 12. 12:30
6/26 anonim válasza:
Biztosan kijelenthető, hogy nálunk nem lesz.
jún. 12. 12:32
7/26 A kérdező kommentje:
Akik azt mondják, hogy nem lesz, miért gondolják így?
jún. 12. 12:35
8/26 anonim válasza:
Miért ne lenne. A napokban vázolt USA haditerv szerint egy bázisuk itt lesz hazánkban és akkor ide is dob Putyin atomot. Köszi USA !😊
jún. 12. 12:35
9/26 anonim válasza:
És akik szerint lesz, arra mi a konkrét bizonyíték? Ez Ukrajna és Oroszország fegyveres konfliktusa és meg is marad regionális szinten. Kinek miért kéne beavatkozni, nekünk pláne minek?
jún. 12. 12:37
10/26 anonim válasza:
Ha nem kamu a kérdés, bár szerintem van rá esély:
Orvosként legalább lesz munkád. Sőt, az orvosokat általában nem küldik az első sorba meghalni, mert nagy szükség van rájuk.
Egyébként korod miatt nem emlékezhetsz a Délszláv háborúra. Majdnem 5 évig lőtték egymást, népirtások is voltak nem túl messze a magyar határtól.
Nem 1000 km-re tőlünk, mint most.
Háború mindig lesz amúgy, de nem hiszem, hogy ide eszkalálódik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!