Megmondjátok az igazat arról, hogy kire szavaztatok az olyan ismerősöknek, rokonoknak akik nagyon nem értenek egyet veletek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor rá is kérdez. Sok barátom szülei, nagyszülei rákérdeznek, és sok olyan van, aki nem az igazat mondja, hanem azt, amit a szülők, nagyszülők hallani akarnak.jún. 9. 14:01
1/6 anonim válasza:
Természetesen megmondom. Magamtól nem kérkedek, de ha ők azt teszik, vagy rákérdeznek büszkén megmondom.
2/6 anonim válasza:
Büszkén nem mondom, mert én sem vagyok benne biztos hogy jól választottam e.
4/6 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek magánügye, hogy mire voksolt. Ha nem lenne az, akkor miért zárt fülkében kell behúzni a X-et?
6/6 anonim válasza:
Én nem. Nincs kedvem veszekedni egy ilyen hülyeségen. Azt mondom, amit hallani szeretne, látszólagosan egyetértek vele (inkább csak ráhagyom), aztán hogy valójában mit gondolok, az már az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!