Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kik pontozzák le rögtön...

Kik pontozzák le rögtön azokat, akikkel nem értenek egyet a politikai témákban? Miért csinálják?

Figyelt kérdés

Mármint ezen a fórumon.

Folyamatosan azt látom, hogy az elvakult pártszektások rögtön lepontozzák azokat, akik tőlük eltérő véleményt írnak. Őszintén, nem érzitek ezt gáznak? Nem érzitek, hogy mindkét szekértábor pont ugyanolyan? Folyamatosan birkázzák meg hülyézik egymást, pedig az egyik pont olyan elvakult, mint a másik.

Nem akarom itt megreformálni a gyakorikérdések pontozási rendszerét, csak eléggé zavaró.

Ha magadra ismertél légyszi áruld el nekem, miért kell azonnal hülyének nézni valakit, ha mást gondol a világról, mint te?

jún. 7. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

Nem ismertem magamra, de teljesen más dolog elvakult pártszektásnak lenni és az is más ha valaki nettó hazugságot/hülyeséget tol non stop. Utóbbiból elég sok megfordul a gyakorin.

"Folyamatosan birkázzák meg hülyézik egymást, pedig az egyik pont olyan elvakult, mint a másik."

Szerintem ez sem teljesen igaz, legalábbis a második fele. Az egyik tábor megragadta a hatalmat és görcsösen ragaszkodik hozzá mellesleg visszaél a hatalom adta lehetőségekkel. E mellett asszisztálni szerintem gáz, főleg ha mindezt hazugságokra építik és ilyenből is lehet látni szép számmal a gyakorin. A másik tábor is elvakult, mert nem akar elnyomottként egy féldiktatúrában élni. Napasztmek :D :D

jún. 7. 21:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Amikor olyan válaszokat látok, hogy "Karácsonyra kell szavazni, mert Karácsony Gyurcsány embere, és Gyurcsány a legjobb" , akkor igen, elvakult szektásról van szó.
jún. 7. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Van egy 2 és fél pipás troll, aki folyton hazug Fideszes propagandát tol és provokálja az ellenzékieket szándekosan, őt legtöbbször lepontozom. Mert megérdemli.
jún. 7. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

"Amikor olyan válaszokat látok"

Az ilyen kire kell szavazni válaszokat és még néhány másikat figyelmen kívül kell hagyni. Olyna ez mint a közlekedésben az Audi vs BMW... mindenki a saját hülyeségét tolja. :D

Én az általánosabb, kifejtett válaszokra írtam a #1-et.

jún. 7. 21:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Nyilván van, akin látszik, hogy trollkodik, vagy nem a kérdésre válaszol, csak másokat bosszantani megy oda, az olyat megértem, őket én is le szoktam pontozni, de amikor valaki leírja egy kérdésre, hogy ő kire szavazott, kire fog szavazni, és lepontozzák a véleménye miatt, annak mi értelme?
jún. 7. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs sok értelme az egész pontozósdinak kompletten!

Ha megszűntetnék a pontozást megnézném a képét a lepontozóknak!

jún. 7. 21:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten megértem, hogy ha valaki sokszor trollkodik, azt valahogy vissza kell fogni, de itt nem a válasz minőségéről van szó, hanem a megfogalmazott vélemény tartalmáról.
jún. 7. 22:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt vettem észre,hogy ha egy elkezdi,akkor a többi folytatja, akár felfelé,akár lefelé. Legalábbis én egy csomó olyat tapasztaltam,hogy kb. ugyanazért a véleményemért az egyik kérdésnél 0% közelire lepontoztak de vagy 7en egymás után, majd egy másik kérdésnél ugyanaz a véleményem meg majdnem 100% lett és ugyanúgy vagy 7en pontozták fel. Szerintem az már önmagában hülyeség,hogy ilyen alapján egy-egy szavat többet ér,hogy valakinél a "80%-ban hasznos válaszokat ad" másnál meg "30%-ban hasznos válaszokat ad". Sokan már úgy vannak vele,hogy erre gyúrnak és ezért abba rúgnak bele,akibe már más is belerúgott,meg azt pontozzák fel,akit más is felpontozott, mert akkor az "hasznos" értékelés lesz.
jún. 7. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
38%

"A másik tábor is elvakult, mert nem akar elnyomottként egy féldiktatúrában élni. Napasztmek :D :D"

Azért elvakult, mert diktatúrának nevezi azt, ahol kedevre szidhatod a "diktátort".

Ahol én élek (nem magyarország, ebböl adódóan csak a szellemi toprongyok fideszeseznek le), pl. simán kirúgnak egy egyetemröl, mert a többiekkel énekelted, hogy "külföldiek kifelé", csak valaki felvette és megosztotta.

A csúcs pedig az, hogy sok helyen az eredeti számot is tiltják, mintha az tehetne arról, hogy valaki hülye a dallamára költött valami szöveget.

Magyarországon eddig hány embert is rúgtak ki, mert o1g-t skandált, vagy bírálta a filippínók behozatalát?

jún. 7. 22:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Olyan esetről tudok, amikor a lombkoronasétányos eset volt, hogy valami mémre vagy posztra ami a polgármestert nevetség tárgyává tette az egyik önkormányzati alkalmazott 😆 reakciót adott a facebookon, ezért elbocsátották.

Az is igaz, hogy rendszerszintű ilyen esetekről nem tudok, és ezt nyilván nem a kormány rendelte el, hanem a polgármester egyéni döntése volt.

jún. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!