Hogy lehetnék parlamenti képviselő?
Teljesen mindegy,hogy melyik pártban.
Kormánypárti vagy ellenzéki oldalon,nekem nincsenek elveim.
Morálisan rugalmas vagyok, nem lennének aggályaim a poltikai pályával kapcsolatban.
Elnyomkodnám ott a gombokat,jó pénzért bármelyik oldalnak, részt vennék a parlamenti vitákon is.
1-1 felszólalásom is lenne.
Most elsőre valamiféle mezőgazdasági pártra gondolnék,azokról már rég hallottam.
Most úgyis tele akarja szórni a fidesz az országot akkumulátor gyárakkal.
Előadhatnám hogy mennyire fontosak a termőföldek és a víz készlet,és hogy mekkora nagy p@raszt vagyok én aki szívén viseli ezt az ügyet.
Várnak szerettettel a FIDESZ-ben!
Még azt is megmondják mikor melyik gombot kell megnyomni, mit tanulj be, mit mondjál a parlamentbe és mit posztolj, de arra is van csapatuk. Szóval neked csak az arcodat kell adni, de azt is feltöltheted már Bíró Ada mellé és így a Hír TV-be se kell majd bejárnod meg az M1-be! De elvárják, hogy legyen házastársad és pár gyereked, mert az jó páncél, hogy szülő vagy a pedoügyekben!
Sok sikert!
Így belegondolva ez a mezőgazdasági párt egyre jobban tetszik,még van is egy okj mezőgazdasági végzettségem.
Sőt pályakezdőként egy rövid ideig még dolgoztam is benne
Még akár hiteles is lehetnék vele.
Temőföldeink Közös Védelme(TKV)
Ez lenne a párt neve
Még utána nézek,mik a feltételei a pártalapításnak
Kampányt folytatnek azért,hogy a zártkertek művelési ág alól való kivonása ingyenes legyen.
Vagy,hogy a külterületi zártkertek 3%-os beépíthetősége helyett,minimum 15%-os legyen a beépíthetőseg
lobbiznék azért,hogy magyar magánszemély 1ha földnél többet is birtokolhasson
Mit tudom én, korlátoznám azt,hogy egy települesen belül mennyi külföldi juthat magyar termőföldhöz.
Termöföldeknek egy adott településen mondjuk minimum 80%-nak magyar tulajdonban
20%-ban pedig maximalizálnám a külföldi tulajdont.
Még majdnem hitelesen is hangzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!