Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék parlamenti...

Hogy lehetnék parlamenti képviselő?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy,hogy melyik pártban.

Kormánypárti vagy ellenzéki oldalon,nekem nincsenek elveim.

Morálisan rugalmas vagyok, nem lennének aggályaim a poltikai pályával kapcsolatban.

Elnyomkodnám ott a gombokat,jó pénzért bármelyik oldalnak, részt vennék a parlamenti vitákon is.

1-1 felszólalásom is lenne.

jún. 6. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezdésnek választani kéne egy pártot, ahová belépsz, hogy legyen mit képviselned. :D
jún. 6. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ész nem kell hozzá sok, de kapcsolatok igen.
jún. 6. 15:24
 3/12 A kérdező kommentje:

Most elsőre valamiféle mezőgazdasági pártra gondolnék,azokról már rég hallottam.

Most úgyis tele akarja szórni a fidesz az országot akkumulátor gyárakkal.

Előadhatnám hogy mennyire fontosak a termőföldek és a víz készlet,és hogy mekkora nagy p@raszt vagyok én aki szívén viseli ezt az ügyet.

jún. 6. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Várnak szerettettel a FIDESZ-ben!

Még azt is megmondják mikor melyik gombot kell megnyomni, mit tanulj be, mit mondjál a parlamentbe és mit posztolj, de arra is van csapatuk. Szóval neked csak az arcodat kell adni, de azt is feltöltheted már Bíró Ada mellé és így a Hír TV-be se kell majd bejárnod meg az M1-be! De elvárják, hogy legyen házastársad és pár gyereked, mert az jó páncél, hogy szülő vagy a pedoügyekben!

Sok sikert!

jún. 6. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem akarsz egy pártot csinálni? Akkor beszállnék. Mindössze hét tag kell azt hiszem.
jún. 6. 15:31
 6/12 A kérdező kommentje:

Így belegondolva ez a mezőgazdasági párt egyre jobban tetszik,még van is egy okj mezőgazdasági végzettségem.

Sőt pályakezdőként egy rövid ideig még dolgoztam is benne

Még akár hiteles is lehetnék vele.

jún. 6. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Van benne fantázia. A Fidesz úgyis gyilkolja a mezőgazdaságot. Talán még népszerűséget is hozna a dolog.
jún. 6. 15:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Temőföldeink Közös Védelme(TKV)

Ez lenne a párt neve

Még utána nézek,mik a feltételei a pártalapításnak

jún. 6. 15:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Szólj, ha lesz belőle valami. És van hozzá még 7 tagod. Az az alapfeltétel. ;)
jún. 6. 15:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Kampányt folytatnek azért,hogy a zártkertek művelési ág alól való kivonása ingyenes legyen.

Vagy,hogy a külterületi zártkertek 3%-os beépíthetősége helyett,minimum 15%-os legyen a beépíthetőseg

lobbiznék azért,hogy magyar magánszemély 1ha földnél többet is birtokolhasson

Mit tudom én, korlátoznám azt,hogy egy települesen belül mennyi külföldi juthat magyar termőföldhöz.

Termöföldeknek egy adott településen mondjuk minimum 80%-nak magyar tulajdonban

20%-ban pedig maximalizálnám a külföldi tulajdont.

Még majdnem hitelesen is hangzik

jún. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!