Veletek is volt már olyan hogy a családon belül hatalmas vita alakult ki a politika miatt?
Én utálom Orbán Viktort és a fideszt fiatal vagyok és úgy érzem tőlem lehetőséget vesz el.
Anyám mérsékelten fideszes O meg azért látja hogy lopnak de nem érzi úgy hogy lenne alternatíva O jól keres elvan.
A nagyszüleim fanatikus fideszesek 90 e nyugdíja van papamnak hó végén nincs mit csak kenyeret ennie de fanatikus közmédia néző
Mamám ágyon fekvő beteg O is fanatikus fideszes mozgó urnát igényel csak hogy X behuzhasa
Érvelni velük nem lehet ebből lett a vita idegileg kikeszulok tőlük .
2# milliárdosokat kéne elrabolni és váltságdíjat kérni 😃
Vagy Lőrincz vagyonát államosítani és osztozni rajta
Jó tanács:
1) Politikai fanatikusokkal nincs értelme vitatkozni. Nekik a politikai pártjuk az identitásuk része. Nem úgy szavaznak, hogy itt van az én értékrendem, és kritikusan megvizsgálom, hogy melyik párt áll hozzá a legközelebb. Hanem azt mondják, hogy én a párttal azonosulok, és amit a párt mond, azt fogom mondani én is. Olyan, mint ha egy újpesti szurkolót próbálnál meggyőzni, hogy a Fradinak szurkoljon.
2) A nagyszüleid szemében te felnőttként is az a kisgyerek vagy, aki "szinte tegnap" született és akit nem régen még pelenkázni kellett. Legtöbb nagyszülő soha az életben nem fog az unokájára hallgatni.
Remélem hamarosan legalább az X és az y generáció tagjai is felébrednek hogy ez a kormány egy hazug csaló
Úgy veszem észre mi Z generáció tagjai értjük hogy miért rossz.
A komcsik nevelte 60 50 évek generációja meg egyszerűen láthatóan nem akar a modern világban élni ez a véleményem
Remélem nem kell megvárni az alfa generáció felnoveset hogy változás legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!