Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Veletek is volt már olyan...

Veletek is volt már olyan hogy a családon belül hatalmas vita alakult ki a politika miatt?

Figyelt kérdés

Én utálom Orbán Viktort és a fideszt fiatal vagyok és úgy érzem tőlem lehetőséget vesz el.

Anyám mérsékelten fideszes O meg azért látja hogy lopnak de nem érzi úgy hogy lenne alternatíva O jól keres elvan.

A nagyszüleim fanatikus fideszesek 90 e nyugdíja van papamnak hó végén nincs mit csak kenyeret ennie de fanatikus közmédia néző

Mamám ágyon fekvő beteg O is fanatikus fideszes mozgó urnát igényel csak hogy X behuzhasa

Érvelni velük nem lehet ebből lett a vita idegileg kikeszulok tőlük .

#otthon #Családi politika
máj. 31. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Családba, barátok között nincs politika, csak arról, miből lehet pénzt csinálni. Mert sem én, sem barátaim, a munkát nem látják opciónak a pénzkeresethez.
máj. 31. 16:09
 2/13 A kérdező kommentje:

2# milliárdosokat kéne elrabolni és váltságdíjat kérni 😃

Vagy Lőrincz vagyonát államosítani és osztozni rajta

máj. 31. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte volt mikor még a fideszt pártoltam, most már hogy elrugaszkodtak a valóságtól én sem támogatom őket.
máj. 31. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas nem, de volt már. Ma is épp. Vidéken vagyok rokonoknál, már hallgattam ma, hogyha a baloldal lenne már elvittek volna engem is a háborúba.🤣
máj. 31. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Jó tanács:

1) Politikai fanatikusokkal nincs értelme vitatkozni. Nekik a politikai pártjuk az identitásuk része. Nem úgy szavaznak, hogy itt van az én értékrendem, és kritikusan megvizsgálom, hogy melyik párt áll hozzá a legközelebb. Hanem azt mondják, hogy én a párttal azonosulok, és amit a párt mond, azt fogom mondani én is. Olyan, mint ha egy újpesti szurkolót próbálnál meggyőzni, hogy a Fradinak szurkoljon.

2) A nagyszüleid szemében te felnőttként is az a kisgyerek vagy, aki "szinte tegnap" született és akit nem régen még pelenkázni kellett. Legtöbb nagyszülő soha az életben nem fog az unokájára hallgatni.

máj. 31. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos tágabb rokonságban van. Pedig magasan iskolázott emberek. Ami arról szól hogy gúnyolódva szidják Magyart aztán bármi ellenérve ráordítanak, vagy figyelmen kívül hagyják...
máj. 31. 16:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk csak anyósom fideszes, illetve nem tudom még az-e.
máj. 31. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
a munkatársam rokkant nyugdíját elvették orbánék ezért dolgozni kell neki betegen is csak vonszolja magát én dolgozok helyette és még hallgathatom azt is hogy dicsőíti azorbán bandát, mikor mondom neki hogy azorbán bandának köszönheti hogy ilyen betegen is dolgozni kel neki akkor aztmondja hogy nembaj, már nemsokáig bírom ezt hogy én dolgozok helyette és kipakolok neki hagy lássa hogy nincs igaza. Tudom hogy ettől énleszek a rosszember aki útálja azorbánt de nembánom, ezt a szerencsétlen hülyét sajnálom de nemlehet vele megértetni hogy félrevezetik.
máj. 31. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért nem fekete fehér a dolog Viktornak sok dologban igaza van vagy lehet, de ez a gyűlöletkeltés és uszítás amit csinálnak ez már sok, mindennek van határa.
máj. 31. 16:39
 10/13 A kérdező kommentje:

Remélem hamarosan legalább az X és az y generáció tagjai is felébrednek hogy ez a kormány egy hazug csaló

Úgy veszem észre mi Z generáció tagjai értjük hogy miért rossz.

A komcsik nevelte 60 50 évek generációja meg egyszerűen láthatóan nem akar a modern világban élni ez a véleményem

Remélem nem kell megvárni az alfa generáció felnoveset hogy változás legyen

máj. 31. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!