Miért riogat azzal a helyi polgármester, hogy ha június 9-én nem a Fideszt választjuk akkor kitör a világháború ami a mi lelkünkön fog száradni?
Tiszavasvári polgármesteréről, Szőke Zoltánról van szó.
A minap találkoztam szembe vele az utcán 3 aktivistájával és megkérdezte kire akarok szavazni. Mondtam, hogy nem szeretnék róla tájékoztatást kiadni. Aztán elkezdett nekem ott magyarázni, hogy miért fontos, hogy rá szavazzunk. Merthogy a Fidesznek kell nyernie mert pénzt csak így kap a város és ami fontosabb, hogy ha nem ő rájuk fogok szavazni akkor itt világháború lesz aminek én leszek az egyik okozója aki nem rájuk szavazott szóval alaposan gondoljam meg, mert most nagy a tét, stb stb...
Miért kell ezzel riogatni a népet? Nem mertem megkérdezni tőle mert a 3 aktivista akivel volt eléggé ki volt gyúrva aztán inkább békésebbnek tartottam meghallgatni.
Olyan videókat raktak ki, amiben nem azt mondja el harmincszor, hogy háború, vagy béke, hanem világháborús képeket raktak bele. Egészen elképesztő Félelemképgenerálás megy, de hát miről beszéljenek?!
A 47%-os élelmiszeripari inflációról; A húsz százalékos nettóbér csökkenésről; A létminimum alatt élő idősekről; Az iskolák és az egészségügy lerohasztásáról; Az állami vagyon szétrablásáról;
(Magyar Péter, Zalaegerszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!