Miért riogat azzal a helyi polgármester, hogy ha június 9-én nem a Fideszt választjuk akkor kitör a világháború ami a mi lelkünkön fog száradni?
Tiszavasvári polgármesteréről, Szőke Zoltánról van szó.
A minap találkoztam szembe vele az utcán 3 aktivistájával és megkérdezte kire akarok szavazni. Mondtam, hogy nem szeretnék róla tájékoztatást kiadni. Aztán elkezdett nekem ott magyarázni, hogy miért fontos, hogy rá szavazzunk. Merthogy a Fidesznek kell nyernie mert pénzt csak így kap a város és ami fontosabb, hogy ha nem ő rájuk fogok szavazni akkor itt világháború lesz aminek én leszek az egyik okozója aki nem rájuk szavazott szóval alaposan gondoljam meg, mert most nagy a tét, stb stb...
Miért kell ezzel riogatni a népet? Nem mertem megkérdezni tőle mert a 3 aktivista akivel volt eléggé ki volt gyúrva aztán inkább békésebbnek tartottam meghallgatni.
Ha jön egy meteor, és szavazz a fideszre, mert akkor nem csapódik be?
A lopásaikat, az identitás hazugságaikat, a szélhámos gazemberségüket, csak a háború, mint kártya, mint rémület írja felül. Már ez az utolsó fügefalevél, ami orbán viktornak az ágyékát takarja: háború. A háború az egyetlen , és hogyha ez a háború nem lenne, erre nem lehetne hivatkozni, már tényleg semmijük nem lenne, amit magyarázhatnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!