Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek is túl pc-k...

Szerintetek is túl pc-k lettek az emberek?

Figyelt kérdés
Szerintetek így nagyapáink feleslegesen haltak meg ezért a világért?
2024. ápr. 22. 11:44
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

nem hiszem el hogy létezik 100 külömböző nem?"

Te az egyik akarsz lenni, csak nem tudod melyik

2024. ápr. 22. 18:56
 42/47 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de te b*izzol meg ni*gerezel és engem nevezel rasszistának meg homofóbnak...Én tisztelettel beszéltem még azokról az emberekről is akikkel nem értek egyet

Az utolsót nem tudom mire vélni, miért kell sértegetni az embert azért mert szerintem nincsen 100 nem? Mellesleg ha te olyan vagy aki hisz a 100 nemben és a toleranciában akkor szerintem tolerálni kellene azokat is akiknek más a véleménye

2024. ápr. 22. 19:07
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a te mércéddel én PC vagyok, mert ha látok egy afrikait, vagy ázsiait, akkor nem mondom fennhangon hogy nézmá ott egy feka, nézmá ott a jacky chan. Vagy mint egy volt kollégám, volt egy másik roma gyerek munkatársunk diplomás srác amúgy, azt azon szórakozott hogy "há jön az xy tegyéktek el gyorsan a mobilotoka a zsebbe". Szerintem ez vállalhatatlanul pronyó.

De azt is kimerem mondani hogy éppen a büdös cigányok vagy az arabok balhéztak tegnap a kocsmába. Vagy a black lives matteres niggerek fosztogatták a boltot az USA-ba.

Nem tabusítok szavakat, egyszerűen csak a közönségességet, meg az előítéleteket nem szeretem.

2024. ápr. 22. 19:13
 44/47 anonim ***** válasza:
43%

A nőnek a konyhában a helye 69 kérdése"

"nem mondom fennhangon hogy nézmá ott egy feka, nézmá ott a jacky chan"

Nem, te rasszista vagy.

Én meg már unom magam mert baldurs gate 3-ban akkora népírtást csináltam hogy rendesen szégyen az egész...

De ha nincs más lehetőség, sajnos mind meghaltok. Ti támadtatok ti akartátok.

Ha nem engedtek itt egy véres hullahegy lesz. Ostobák

2024. ápr. 22. 19:52
 45/47 A kérdező kommentje:
Ez a nem mondom fennhangon dolgot ugye tudod hogy nem én írtam? Én nem vagyok rasszista, kedvelem a cigányok közül azokat akik teljesen okésan viselkednek csupán annyi a problémám hogy ne tiltsa meg a wok hogy a hivatalos nevén nevezzük a cigányságot... mi lesz a következő? a romapecsenye? Bár nem sok idő és a roma szót is betiltják
2024. ápr. 22. 21:33
 46/47 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a baj a wok mozgalommal, az hogy én kimondom teljesen normális konteksztusban hogy cigányság és egyes pc emberek már késsel a torkomnak akarnak ugrani! Még akkor is ha van bennem cigány vér még akkor is meg akarják tiltani hogy ezt a normális szót használjam... A roma egyébként egy cigány szó és embert jelent...Mondjuk csak férfit mert náluk a férfi az ember ami eleve nem pc de hát kit zavar meg kell védeni a kisebbséget úgy hogy ők azt nem is kérték és nem is igénylik
2024. ápr. 22. 21:48
 47/47 anonim ***** válasza:
Azért a magyarok messziről bűzlenek. Végre ki lehet mondani hogy büdös undorító patkány. Ugye 43? A hullák bizony bűzlenek. 4-500ezer hulla már komoly dolog.
2024. ápr. 23. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!