Szerintetek is túl pc-k lettek az emberek?
nem hiszem el hogy létezik 100 külömböző nem?"
Te az egyik akarsz lenni, csak nem tudod melyik
Ne haragudj de te b*izzol meg ni*gerezel és engem nevezel rasszistának meg homofóbnak...Én tisztelettel beszéltem még azokról az emberekről is akikkel nem értek egyet
Az utolsót nem tudom mire vélni, miért kell sértegetni az embert azért mert szerintem nincsen 100 nem? Mellesleg ha te olyan vagy aki hisz a 100 nemben és a toleranciában akkor szerintem tolerálni kellene azokat is akiknek más a véleménye
Szerintem a te mércéddel én PC vagyok, mert ha látok egy afrikait, vagy ázsiait, akkor nem mondom fennhangon hogy nézmá ott egy feka, nézmá ott a jacky chan. Vagy mint egy volt kollégám, volt egy másik roma gyerek munkatársunk diplomás srác amúgy, azt azon szórakozott hogy "há jön az xy tegyéktek el gyorsan a mobilotoka a zsebbe". Szerintem ez vállalhatatlanul pronyó.
De azt is kimerem mondani hogy éppen a büdös cigányok vagy az arabok balhéztak tegnap a kocsmába. Vagy a black lives matteres niggerek fosztogatták a boltot az USA-ba.
Nem tabusítok szavakat, egyszerűen csak a közönségességet, meg az előítéleteket nem szeretem.
A nőnek a konyhában a helye 69 kérdése"
"nem mondom fennhangon hogy nézmá ott egy feka, nézmá ott a jacky chan"
Nem, te rasszista vagy.
Én meg már unom magam mert baldurs gate 3-ban akkora népírtást csináltam hogy rendesen szégyen az egész...
De ha nincs más lehetőség, sajnos mind meghaltok. Ti támadtatok ti akartátok.
Ha nem engedtek itt egy véres hullahegy lesz. Ostobák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!