Szerintetek is túl pc-k lettek az emberek?
Az attól függ mennyire lett pc a világ
Akkor te mind a 100at teljesen normálisnak gondolod? Érdekel a véleményed
Na ezért nem érti meg senki a wokista embereket, ha lehetőséged lenne kifejteni a véleményed egyből kihátrálsz
Vagy csak nem arról van szó hogy még is velem értesz egyett csak most már ciki lenne bevallani hogy igazam van?
Hát ebből sima cigányozás lett.
Kérdező, neked mit fejez ki a cigány szó? Mire hasonlít, milyen a hangzása?
Segítek, a gány trágyát, szart jelent.
De ugye még te vagy felháborodva amikor a "cigány" szó nem tetszik valakinek.
És a te fajtád az is aki nem bírja elviselni hogy az usa gyártású netflix sorozatokban nem mindenki tökéletes árja fehérfaj.
Ahogy az 1bites primitív orbán propaganda mondja: no migráns no woke no gender vagy mittomén
Senki nem cigányozott én szeretem őket csak a wokistákat nem
Képzeld nem vagyok fehér árja faj mivel negyedrészt cigány származású vagyok nagyapai ágon
A melóhelyemen van több cigány is és ők is cigányként hivatkoznak magukra és én is rájuk és soha senkit nem zavart
A netflix esetén nem azt mondtam hogy az zavar hogy van benne meleg, transz és fekete ember.... Azt mondtam hogy az a probléma hogy szánt szándékkal sokkal több van belőlük mint a valóságban, hogyan éljem bele magam egy filbe mikor minden karakter transz vagy meleg vagy fekete esetleg ezek kombinációja? Egyszerűen nem életszerű, ezt nevezik propagandának mikor valamit eltúlozva az emberek képébe tolnak és nagyon idegesítő
De akkor szeretném újra feltenni a kérdést, akkor szerinted én egy rasszista szexista beteg állat vagyok ha nem hiszem el hogy létezik 100 külömböző nem? (100 valahány)
Akkor te mint wok aktivista azt állítod hogy egyetértesz mind a 100 külömböző nem létezésével?
a probléma hogy szánt szándékkal sokkal több van belőlük mint a valóságban"
Nem tudom, én most a fallout sorozatot néztem. Bár az nem is netflix. Tény hogy sokkkal több a ghoul van mint a valóságban.
Mert a valóságban nem is léteznek.
Te úgy kb mennyi b*zit transzot meleget n*ggert láttál?
Ha csak ezeket láttad, valami komoly baj van a fejeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!