Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tegnap volt Hitler 135....

Tegnap volt Hitler 135. születésnapja, mennyiben volt igaza?

Figyelt kérdés

A végén azt mondta pl. hogy szerinte a zsidóság uralja a világot, robbant ki háborúkat, illetve a pénzes réteg, és azért számolt le a zsidósággal, mert a 2. VH szerinte az ő művük, és az 1. VH nem érintette őket. Illetve az egész karvalytőkét ellenségnek tartotta, és szerinte ezek le akarták igázni Németországot, mert az nemzeti, szabad volt. Míg a Nyugat kapitalista, a kelet kommunista.

Tény, hogy a zsidó nép hatalma hihetetlenül nagy, a médiában, politikában, tőzsdén, stb., óriási a felülreprezentáltság. Izrael valóban uralja a Nyugatot, az USA még a mai népirtását is segíti és azonnal ugrik a védelmére. A kommunizmusban és mindenféle eszmében valóban döntő szerepe volt Izraelnek.

Hitler valóban békére tört sokszor, pl. Angliával békét akart még a háború után is, a lengyelekkel is tárgyalgatott, és valóban volt egy szovjet-nyugati harapófogó, sokszor az ellenség kényszerítette bele a támadásokba.

Lehet, hogy igaza volt? Vagy valóban tévedett, ahogy mondják?

2024. ápr. 21. 08:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
Ez az ember, még a sajátjainak is csak pusztitást és szenvedést hozott és egy teljesen lerombolt országot hagyott maga után, nem beszélve a milliónyi tragédiáról, amit másoknak okozott. Van egy vonal, a vélemény/ellenvéleménynél, mégpedig az, hogy az addig tart, amig másokat nem sértesz vele, másoknak nem ártasz. Ő annyi kárt okozott, mind a sajátjainak, mind másoknak, hogy önmagában az emlitése is sértő.
2024. ápr. 25. 16:46
 12/26 anonim ***** válasza:
62%
#12 Nem értek egyet veled, de nem töröltetem a válaszodat, mert még én, aki nem tartom magam demokratának, is nagyobb demokrata vagyok, mint te. Lehet hozzád hasonlóan gondolkodni, de az nem szólásszabadság, és ahol nincs szólásszabadság, ott nincs demokrácia sem.
2024. ápr. 25. 16:53
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
De a szólásszabadság csak addig van, amíg azzal nem sérted mások jogait
2024. ápr. 26. 05:56
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
#13 Egyrészt nem igaz, másrészt azzal, ha kimondom, hogy Hitlernek szerintem igaza volt, senkinek a jogait nem sértem.
2024. ápr. 26. 07:41
 15/26 anonim válasza:
39%
Szerintem hitlernek nem volt igaza
2024. ápr. 26. 08:44
 16/26 anonim ***** válasza:
40%
Igen nem volt igaza
2024. ápr. 26. 08:53
 17/26 anonim ***** válasza:
44%
15.: neked jogod van ezen a véleményen lenni. Nekem és a 14. Válaszolónak meg jogunk van azon a véleményen lenni, hogy Hitlernek igaza volt.
2024. ápr. 26. 10:04
 18/26 anonim ***** válasza:
44%
18, igen és ez odavezet, hogy megint faji megkülönböztetést engedünk és vallási, bőrszin, szexualitás alapján különböztetünk meg embereket, csakmert ennek bele kellene férnie a véleményszabadságba. Nem.
2024. ápr. 26. 10:06
 19/26 anonim ***** válasza:
61%

19.: az általad felsorolt megkülönböztetéseket a mai világban tiltja a törvény.

Attól még, hogy én nem értek egyet a törvénnyel, köteles vagyok azt betartani. Éppen ezért jogom van a véleményemhez, hiszen az egyébként nem is változtat semmin.

2024. ápr. 26. 10:10
 20/26 anonim ***** válasza:
49%
Igen, csak mondjuk elég sötét lelkivilàgra utal, hogy te eggyetértesz világ legnagyobb népírtásával
2024. ápr. 26. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!