Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem tudok ukrán párti lenni,...

Nem tudok ukrán párti lenni, semmi nem hat rám, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Gyakorlatilag mindenki elfordult tőlem, barátokat értve csajok.. szóba kerül a Orosz-Ukrán háború én nem tudok hazudi se, azt mondom Oroszország az agresszor mert ők tamadták meg 2022-ben Ukrajnát, de nem tudom azt mondani, hogy nem jogos annak fényében sem, hogy engem elszomorít az egész és hetekig letargiában voltam, hogy szláv népek ölik egymást. Hiába néztem az tg-n ukrán propagandát, csak ukrán oldali médiát néztem, sehogy nem sikerül pártolnom őket és nem bírom kimomdani se csak a kegyes hazugság végett sem.

Úgy sem, hogy konkrétan szívem csücske Örményország is elfordult az oroszoktól és teljesen USA párti lett, még úgy sem, hogy oroszok engedték a terrorista azerieket múlt ősszel be Artsakh-ba, mivel nekik a béke fenntartása volt a lényeg, de nem tették és ezek a senkik még orosz katonákat is öltek. - ez utóbbival akart meggyőzni barátnőm, de így sem.

ápr. 19. 00:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Orosz győzelem спава российский

🇷🇺🇷🇺

aug. 8. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!