A sima melegeket nem zavarja, hogy sok más szexuális kisebbség is felkapaszkodott a mozgalmukra?
Engem a mozgalom elüzletiesedett része jobban zavar. Most már az egész inkább csak termék és nem igazán mozgalom.
A drag queenekkel meg hasonlókkal nem lenne baj. De ma már vannak olyan aktivisták, akik nagyobb hangsúlyt fektetnek más gyűlöletére és az elfogadás valahol elveszett az éterben.
5. Hogyhogy hogyan? Az internetes tartalomkészítők szponzoráltak, részben innen van a pénzük.
Ha valakinek megtetszik a tartalom, amit gyártasz, akkor felveszik veled a kapcsolatot.
Honnan tudjam, hogy mivel foglalkozol és hova vagy beilleszthető?
Te most játszod a hülyét, mert leírtam, hogy nekem melegként zavaró, ami a ráakaszkodott a mozgalomra? Eltért a véleményem a te narratívádtól, ezért muszáj kötekednek?
El kell, hogy szomorítsalak, de ha kétrét görnyedsz sem fogod megváltoztatni a véleményem és akkor is zavarni fog.
Ha pedig türelmetlen vagy, akkor házalj cégeknél, ahol olyannyira fontos a diverzitás, pride hónap alatt mindegyik szivárványosra állítja a profilképét (kivéve az arab országokban).
7. És miért az én felelősségem lenne téged a részéve tenni? Kávét ne főzzek neked minden reggel?
"Nem én voltam az, aki kijelentette, hogy az emberi jogok melletti kiállás is elüzletiesedett."
Ezt nem én jelentettem ki. Ez egy létező a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!