Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Európai Unió miért nem...

Az Európai Unió miért nem tesz semmit az ő általa támogatott Ukrajna kényszersorozásai ellen?

Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 11:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%

Soha, senki sem akar háborúba menni. Csak hát amikor egy kormány felesküszik az alkotmányra, abban azért benne szokott lenni, hogy megvédi az országot az ellenséggel szemben. Az alkotmány egyéb passzusai meg meghatározzák, hogy mikor mi a teendő, ha háború van.

Egyébként adót sem akar fizetni senki, de mégis szedi a hatalom...

2024. márc. 30. 11:49
 12/30 A kérdező kommentje:

12.

Biztos vagyok benne, hogy te első sorban lennél ha be kéne vonulni!

Vagy mégse!

2024. márc. 30. 11:57
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
Én, nem akarom Orbánt, akkor holnap lemond? Háborúban nem egyes emberek kedve szerint lehet bevonulni. Törvényekben, le van írva, kinek hogy kötelessége a hazát védeni. Nálunk lenne háború, téged sem kérdeznének, van kedved bevonulni? A háború nem egy utcabál, hogy nekem nincs kedvem táncolni, tehát nem megyek.
2024. márc. 30. 12:01
 14/30 anonim ***** válasza:
60%
A kérdezőhöz hasonló embereknek fingjuk noncs a valóságról. M1-en tájékozódnak, ahol azt mondják az ukránoknak le kellene tenni a fegyvert.
2024. márc. 30. 12:03
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

#13 Mivel liberális vagyok, ezért a társadalmi szerződést kötelezőnek érzem magamra nézve, mind a jogok, mind a kötelezettségek tekintetében. Bevonulnék? Már volt benne részem, letöltöttem sorkatonai szolgálatomat, de ha a helyzet úgy hozná, megtenném megint, vagyok még olyan fizikai állapotban, hogy hasznomat vennék akár a fronton is. Tudniillik az én felfogásomban nem csak könnyes szemmel kell az alábbiakat végighallgatni, hanem eszerint is kell élni ebben a hazában:

Sehonnai bitang ember,

Ki most, ha kell, halni nem mer,

Kinek drágább rongy élete,

Mint a haza becsülete.

2024. márc. 30. 12:09
 16/30 anonim ***** válasza:
54%

Nagy a pofád drágám, az ukránoknak nem csak a pofájuk nagy, hanem megvédik a saját országukat a ruszki veszedelemtől

2024. márc. 30. 13:15
 17/30 anonim ***** válasza:
5-öském, nem tanítottak a suliban értelmes fogalmazásra?
2024. márc. 30. 13:24
 18/30 anonim ***** válasza:
Macron éppen mostanában kezdte el mondogatni, hogy francia katonákat küldene Ukrajnába. Mi ez, ha nem az ukrajnai kényszersorozások elleni lépés? Egyébként Orbán is csatlakozni fog ehhez abban a pillanatban, amikor rájön, hogyan csináljon ebből pénzt a haveroknak.
2024. márc. 30. 13:30
 19/30 A kérdező kommentje:

Engem Orbán nem igazán érdekel csak a 14,15+18 van bele zúgva!

Aki szerint jó a kényszersorozás meg igaza van Zelenszkijnek induljon Ukrajnába!

Miért irogattok még itt?

2024. márc. 30. 13:55
 20/30 anonim ***** válasza:

Orbán nem érdekel téged, mégis egy értelmetlen fideszes kifejezést ismételgetsz

Kényszer sorozás nincs

Minden sorozás kényszer

Az adófizetés is.

Állampolgári kötelesség

2024. márc. 30. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!