Az Európai Unió miért nem tesz semmit az ő általa támogatott Ukrajna kényszersorozásai ellen?
Soha, senki sem akar háborúba menni. Csak hát amikor egy kormány felesküszik az alkotmányra, abban azért benne szokott lenni, hogy megvédi az országot az ellenséggel szemben. Az alkotmány egyéb passzusai meg meghatározzák, hogy mikor mi a teendő, ha háború van.
Egyébként adót sem akar fizetni senki, de mégis szedi a hatalom...
12.
Biztos vagyok benne, hogy te első sorban lennél ha be kéne vonulni!
Vagy mégse!
#13 Mivel liberális vagyok, ezért a társadalmi szerződést kötelezőnek érzem magamra nézve, mind a jogok, mind a kötelezettségek tekintetében. Bevonulnék? Már volt benne részem, letöltöttem sorkatonai szolgálatomat, de ha a helyzet úgy hozná, megtenném megint, vagyok még olyan fizikai állapotban, hogy hasznomat vennék akár a fronton is. Tudniillik az én felfogásomban nem csak könnyes szemmel kell az alábbiakat végighallgatni, hanem eszerint is kell élni ebben a hazában:
Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
Nagy a pofád drágám, az ukránoknak nem csak a pofájuk nagy, hanem megvédik a saját országukat a ruszki veszedelemtől
Engem Orbán nem igazán érdekel csak a 14,15+18 van bele zúgva!
Aki szerint jó a kényszersorozás meg igaza van Zelenszkijnek induljon Ukrajnába!
Miért irogattok még itt?
Orbán nem érdekel téged, mégis egy értelmetlen fideszes kifejezést ismételgetsz
Kényszer sorozás nincs
Minden sorozás kényszer
Az adófizetés is.
Állampolgári kötelesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!