Brüsszel rajzolta le a magyar határokat?
Figyelt kérdés
Régebben volt nagymagyarország, de már nincs.2024. márc. 13. 00:02
1/9 anonim válasza:
Igen. A mocskos nyugatiak ellopták a földjeinket! Én biztos nem szövetkeznék ilyen rabló bandával.
2/9 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint egy város nem tud rajzolni.
3/9 anonim válasza:
"Én biztos nem szövetkeznék ilyen rabló bandával"
Ezért leszavaztál a Fideszre, aki eladta az országot a kínaiaknak. Jár a taps.
4/9 anonim válasza:
Ez hazugság, én biztos forrásból tudom, hogy igazából Gyurcsány volt.
5/9 Darius- válasza:
Akkor még nem volt Európai Unió. Úgy írd, hogy az EU-t alapító államok. Franciaország által javasolt határ módosításokat fogadták el.
6/9 anonim válasza:
#1 miért baj ez? A földjeinkre amúgy is német autógyárak, meg akkumulátorgyárak épülnek, ami kb egy sziklás hideg tundrán is ugyanúgy ellenne.
7/9 anonim válasza:
Az európai Uniót 1993. november 1-én alapították, a Trianoni békeszerződést meg 1920. június 4-én írták alá. Próbáld valahogy összerakni a kettőt.
9/9 anonim válasza:
Ez még a szokásos fideszes provokatív hülyeségeknél is szánalmasabb volt.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!