Baj ha utálom Gyurcsány Ferencet, Soros Györgyöt, Brüsszelt, Lmbtq-t, migránsokat?
Figyelt kérdés
febr. 11. 23:20
2/14 anonim válasza:
Semmi baj a te dolgod. De hogyan érted ezt az utálatot Brüsszel, Lmbtq vonatkozásában? Mit utálsz egy távoli városon, egy szexuális tartalmu elég összetett fogalmon? Hogyan lehet ezeket utálni?
3/14 anonim válasza:
#2 Tök egyszerűen, nem szabad gondolkodni, csak szajkózni, amit fentről bégetnek.
5/14 anonim válasza:
Baj, ha utálom Orbán Vikit, Putlert meg Kínát, BRICS-et meg infantilis középkori jobbereket?
7/14 anonim válasza:
Nekem nem. Neked meg igen, csak te nem tudsz róla.
9/14 anonim válasza:
Kit érdekel? Csak miért hangoztatod?
10/14 anonim válasza:
Még mindig jobb mintha magad utálnád. Emlékezz erre majd a mélypontokon: Én tökéletes vagyok, ők bűnös lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!