A legszabadabb, Z generáció harmada LMBT. Meddig fog még élni a kitaláció, a mítosz hogy 1%-nyi LMBT ember van?
A cikkben hivatkozott kutatás alapján a Z generáció 28%-os LMBT közösséggel rendelkezik. Nyilvánvaló, hogy minél fiatalabb egy generáció, annál könnyebben vállalja ezt fel, így lehet arra következtetni hogy az egész társadalomban 28% az LMBT arány (minimum) csak az elnyomás és szenvedés miatt bújkálnak.
"Mindenkit kérek, hogy ne csak az érzelmei alapján válaszoljon, hanem fogadja el a tényeket is."
Én válaszolnék, csak nem értem a kérdést, feltettem erről kérdéseket, válaszokat nem kaptam, csak lepontozást. Szóval mit jelent az, hogy valaki LMBT közösséggel rendelkezik? Valakinek van LMBT közössége? Az olyan, mint egy sakk vagy horgászklub, vagy hogy kell ezt elképzelni?
"Szóval mit jelent az, hogy valaki LMBT közösséggel rendelkezik? Valakinek van LMBT közössége?"
Az azért elég nagy baj, ha az anyanyelveden nem tudod értelmezni. Az már kisebb baj, hogy segítségedre van a linkelt cikk, de az sem ért célba.
A Z generációnak 28%-a bevallottan LMBT. Nagyon szívesen.
"Lassan eljut odáig a propaganda, hogy igazából mindenki búzi."
A tudomány nem propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!