Volt innen valaki a tegnapi kiálláson, tüntetésen? Lesz eredménye, lemond Orbán?
Mindenképp fontos elismerni, olyan értelemben kell a tüntetés, hogy az ember hallassa a hangját, tudassa a véleményét, ha nem ért egyet a politikával!
De megoldotta a problémát a tüntetés, vagy meg fogja oldani?
100%-ig biztos vagyok benne, ha látszat intézkedések lesznek is esetleg a gyermekvédelemben, valós megoldás nem fog születni.
Az előző jobbos, balos kormányok megoldották a gyermekvédelmet, egészségügyet, vagy bármi mást?
Nem oldották meg.
Akkor nem kellene olyan politikát csinálni, olyan kormányt, ami valós problémákra valós megoldásokat talál ?
Az én véleményem megegyezik a Politikai Hontalanok Szövetségének véleményével, hogy civil szakemberekből kell szakértő kormányt csinálni, akik szükség esetén leválthatók, felelősségre vonhatók!
Vagy nem bizonyították még elégszer a jobbos, balos politikai "elit", hogy csak a zsebük tömése a fontos, nem az ország jóléte?
Nem arra vagyok kíváncsi, te mennyire jól keresel ebben a fidesz rendszerben, vagy mennyire kerestél jól az mszp kormány alatt!
Nem a pillanatnyi jóléted számít, hanem lesz-e jövője a gyerekeknek, unokáknak, amikor a többség nyomorog!
12:34
Te megafonos vagy?
Csak mert azok mosdatják orbánt, mindenki más tisztában van vele, aki híreket olvas, nem hazugságokat, hogy a gazdátok a sáros.
Én független vagyok:D
Azt se tudom hogy mi az a megafonos
13:06
Ha szimplán fidesz szavazó vagy az épp olyan gáz, mint ha megafonos lennél. Más opció nincs, mert mindenki más tudja, miért kell lemondani pedosimogató orbánnak.
Én is kint voltam tegnap, nagyon örülök, hogy ott voltam.
Nem tudom, mi lesz ennek a politikai eredménye - mindenesetre remélem, a fidesz azért kicsit megijedt ettől a tömegtől, látszik, hogy nem is nagyon tud mit kezdeni vele a kormányközeli média. Nem tapsoltak Pottyondynak, mert olyan rossz volt a szövege...?:D Látták, hogy az emberek a telefonjaikkal világítottak? Úgy azért elég nehéz tapsolni... Szerintem az egy nagyon megható pillanat volt, még akkor is, ha csak kicsit később tudtuk rendesen megtapsolni a beszédét.
Reméljük, hogy megreformálják a gyermekvédelmi rendszert (meg talán saját magukat is..), de fogalmam sincs, mi lesz, tényleg. Én azt látom, reped a ner, egyre több minden derül ki. Szerintem ezek után lassan talán felkutatják azt is az újságírók, hogy a további 20 ember, akik kegyelmet kaptak ugyanakkor, mint K. Endre,miért szabadulhattak ki, vagyis hogy milyen bűnökért voltak lecsukva... Elvárások nélkül, kíváncsian várom, mi fog ebből kisülni.:D
Itt már csak az a baj, hogy nincs egy vezéralak a másik oldalon - én titkon remélem, hogy ebből a szervező csapatból lesz valami, Edének ráadásul van politikai múltja. Én őszintén nekik örülnék a legjobban, mind tisztességes emberek, akik miatt tüntetni is kimentem, pedig már egy ideje nem voltam tüntetni, mert nem szívesen álltam be egyik szervező mögé sem. De mindük munkásságát követem, mindegyikőjüket tisztelem.
Kíváncsi vagyok, mi lesz.
16:20
Az első komolyabb válasz, köszi!
Abban sajnos biztos vagyok, hogy érdemi valtozasok nem lesznek, csak látszat intézkedések, ahogy írtam a kérdés alatt is.
Akkor ti is politikai hontalanok vagytok Edével, mint én 😊!
Azért jött létre civilekből, szavazókból a PHSZ, hogy valódi pozitív változások legyenek, ne cseberből vederbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!