Volt innen valaki a tegnapi kiálláson, tüntetésen? Lesz eredménye, lemond Orbán?
Mindenképp fontos elismerni, olyan értelemben kell a tüntetés, hogy az ember hallassa a hangját, tudassa a véleményét, ha nem ért egyet a politikával!
De megoldotta a problémát a tüntetés, vagy meg fogja oldani?
100%-ig biztos vagyok benne, ha látszat intézkedések lesznek is esetleg a gyermekvédelemben, valós megoldás nem fog születni.
Az előző jobbos, balos kormányok megoldották a gyermekvédelmet, egészségügyet, vagy bármi mást?
Nem oldották meg.
Akkor nem kellene olyan politikát csinálni, olyan kormányt, ami valós problémákra valós megoldásokat talál ?
Az én véleményem megegyezik a Politikai Hontalanok Szövetségének véleményével, hogy civil szakemberekből kell szakértő kormányt csinálni, akik szükség esetén leválthatók, felelősségre vonhatók!
Vagy nem bizonyították még elégszer a jobbos, balos politikai "elit", hogy csak a zsebük tömése a fontos, nem az ország jóléte?
Nem arra vagyok kíváncsi, te mennyire jól keresel ebben a fidesz rendszerben, vagy mennyire kerestél jól az mszp kormány alatt!
Nem a pillanatnyi jóléted számít, hanem lesz-e jövője a gyerekeknek, unokáknak, amikor a többség nyomorog!
2.
Vigyázz mert , majd a torkodra megy valami vastag kolbász!
11:53
Hidd el, a legelvakultabbak nem látják, elég megnézni sok kommentet a közösségi oldalakon, hogy védik még mindig a királyukat.
Igaz én szoktam ott őket tájékoztatni a hírekről, de kevés az esélye, hogy magukhoz térnek.
7
Nem gondolod ko(lbaszos)molyan, hogy azok igazi emberek? Azok kb. max 50 ember akit fizetnek irjanak hulyeseget kommented ide is, meg oda is, meg amoda is. A videki krumplikapalonak penze sincs ilyen eszkozre, hogy irogasson, meg egyaltalan neten bongesszen.
12:05
Ismerek is ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!