Ez nem felháborító?
Engem az első válaszoló háborit fel.
Nem tudom, hogy az első válaszoló tisztában van-e a magyar óvodák helyzetével, hogy mennyire nincs pedagógus, szociális munkás, és, akik vannak, azok milyen fizetésért cserébe dolgoznak. Nem tudom, hogy tisztában van-e az első válaszoló, hogy kik foglalkoznak és milyen körülmények közt a gyerekkel.
Aztán nem tudom, hogy az első válaszoló tisztában van-e azzal, hogy Magyarországon többen halnak meg, mint születnek, mert nem születik gyerek. Egyszerűen nincs új gyerek az országban.
Nem tudom, hogy az első válaszoló látta-e a népszámlási adatokat, amik egyértelműen mutatják, hogy 10 év alatt, egy negyed Budapestnyi magyarral lettünk kevesebbek.
Nem tudom, hogy mit szól ezekhez az adatokhoz az első válaszoló.
Természetesen felháborító.
De a megosztottság a baj.
Nincsenek külön ügyek.
Nincs külön alkoholizmus, nincs külön pedofília, nincs külön egészségügyi válság, oktatási válság, stb...
Egyetlen nagy probléma van, a rossz rendszer!
Ebben nem csak az orbán kormány a bűnös, hanem az ellenzék és a szavazók is!
El kell kezdeni gondolkodni és felelősséget vállalni saját magunkért!
A Politikai Hontalanok Szövetsége a rossz rendszer megváltoztatásán dolgozik!
Nehezen tetten érhető az alkoholizmus és a szomszédok is általában közömbösek, - akik menetrend szerint hallják a műsort.
Nekem is alkoholisták voltak a szüleim, - én is az lettem, - de saját erőből befejeztem az ivászatot és a leszármazottjaimnak olyan mintát mutatok, amely megerősíti őket a szerintem helyes viselkedésben.
Természetesen ez is szörnyű, és nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett felnőnöd...:( Egyébként szerintem ennek is bele kellene tartoznia a kormány gyermekvédelmi programjába - de hát az mondjuk kb addig tart, hogy könyveket fóliáznak be.
A pedofíliabotrány most azért robbant akkorát, mert a kormány ugye a gyermekvédelemmel dobálózik 2 éve, erre kiderül, hogy 1 éve egy olyan pedofiltámogatót engedtek szabadon, akit még a fideszes bíróság is börtönbüntetésre ítélt - erről pedig mélyen hallgattak, és ha véletlenül nem derül ki, évekig hallgattak volna.
Szerintem is kéne ezzel foglalkozni, és úgy gondolom, a gyerekvédelembe tartozik ez is, csak abba nehezebb belelátni, hogy családon belül mi folyik, mint egy olyan államilag finanszírozott intézetben, ahol ugye pl ez az eset történt. Illetve azok a gyerekek kiszolgáltatottabbak, akiknek egyáltalán nincsen családja, az államnak lenne a feladata, hogy vigyázzanak rájuk, de megbuktak - sajnos pont úgy, ahogy az alkoholista, gyermekbántalmazó szülők buktak meg vér szerinti szülőként.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!