Whitewolf19 kérdése:
Csak szerintem felháborító a hajléktalanok viselkedése?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, belvárosban.
Aktív, dolgozó fiatal férfi vagyok.
Miért kell eltűrni a normalitáspárti embereknek a sok emberi mivoltából kivetkőzött alja ember viselkedését....?
Gondolok itt a legtöbb hajléktalan és alulszocializált kisebbségre.. Miért nem szerez erővel a törvény rendet..?!
2022. nov. 8. 22:48
2/9 anonim válasza:
"Miért kell eltűrni a normalitáspárti embereknek a sok emberi mivoltából kivetkőzött alja ember viselkedését....?"
Nem kell. Bármikor, bárhol szabadon ignorálhatod őket.
3/9 anonim válasza:
Ne hözöngj, hanem adj egy konkrét, megvalósítható, emberséges megoldásra ötletet.
4/9 anonim válasza:
A normalitáspárti már Novák Emőjék legszebb kurucos idejében is a nácit jelentette, szép dolog, hogy vannak állandók az életben.
5/9 anonim válasza:
More ezen alja emberek olcsón megvásárolható szavazatai tartják hatalmon Vikóékat, majd bolondok lesznek leszanálni őket.
6/9 Revolúcióbiológus válasza:
Több polgári hajléktalant! Szerintem színházba se vitték őket soha a szüleik, mit gondolnak magukról...
7/9 anonim válasza:
5-ös: rettentö nagy hülyeség, amit írtál, ahhoz, hogy valaki szavazhasson ÁLLLANDÓ lakhelyének kell lennie, ami a hajléktalanok esetében garantáltan nincs!
8/9 anonim válasza:
Pedig bizony a csövik is szavazhatnak, nekik az állandó lakhelyük csak egy település neve, nincs konkrét utca és házszám.
De szavazhat.
9/9 anonim válasza:
Londonban nem látom, hogy a csövesek tizesével tanyáznának a vasútállomásokon, meg azt, hogy odaszarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!