Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek köszönhető, hogy ennyire...

Minek köszönhető, hogy ennyire hallgat a média a német és francia tüntetésekről?

Figyelt kérdés
Ma már Balázsék műsorában is ez volt a téma, de tényleg durva, hogy ilyen marhaságokat lehoz a telex, hogy Indiában bírósági per lesz a vajas csirkéből, de azt, hogy lassan egy hónapja áll a bál a németeknél meg hogy a gazdasági minisztert próbálták megölni, az nem hír.
jan. 29. 07:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Kicsi különbség van egy német parsztlázadás ami tök német belpolitikai ügy, vagy a menetrendszerű francia tüntetés legfrissebb fejezete és egy nyugati kultúrára kiható társadalmakat polarizáló véres háború fontossága között, ami a szomszédban történik.

Balázsék meg szórakoztatnak elsősorban, a szófosást nyugodtan meg lehet ezzel fűszerezni.

Aki mélyen bele akar merülni a német tüntetések részleteibe, az kövesse a német sajtót ahol alaposan ki van tárgyalva.

jan. 29. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, miért hazudsz?

[link]

jan. 29. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:
12, Mert a Balázsék ezt mondták nekije.
jan. 29. 08:14
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

És a többi is biztos beszámolt, de csak a 444-re kerestem rá.

Bezzeg az MTI és az kormányközeli országos média nemigen számolt be a oktatásügyi tüntetésről ill. annak céljairól objektíven, csak a "botrányokról", mint ahogy más tüntetésről se nagyon.

jan. 29. 08:18
 15/17 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy ez nem is az az ügy.

🤣🤣🤣

Ez a legnagyobb röhej, hogy erről a tüntetésről meg írtak.

Közben meg annyiról van szó, hogy valami soros ügynök kiadott valami jelentést és máris írnak róla.

A vajas csirke meg még mindig hír.

jan. 29. 08:20
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
A vajas csirke fontos dolog. Háborút indihtat India és Anglia közt. Én nem bagatelizálnám el ennyire a vajascsirke hirértékét.
jan. 29. 08:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem tudom, hogy ki az a balázs, és konkrétan leszarom, mellesleg te se írtad meg, hogy milyen ügyről van szó, csak ködösítesz. Első keresést beírtam, ennyi jött elő. franciákat ki is hagytam belőle. Ha nagyonkerestem volna, biztos több is előjött volna.

Na mindegy, nem érdekes, ugorjunk.

jan. 29. 09:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!