Orbán vagy Gyurcsány beszéli szebben az angol nyelvet?
#10-nek:
Ha a butaság fájna, te ordítva fetrengenél. Azt meg sem kérdezem, hogy tudsz -e angolul? Az már világos, hogy nem. Ha értenéd hogy mit beszél, hallhatnád hogy a szokásos stílusát hozza, csak épp angolul. A saját szavába vágva elkalandoz, elnézést kér ezért, etc...
EZ a spontaneitás, nem az újságírók kérdéseire adott kétmondatos válaszok.
Tudod hogy hol volt meghívott? Vagyis hol beszélt?
Az Oxford Union Society-n. Vitatársaság, az oxfordi egyetem tagjaiból.
[link] (használd a fordítót 🤣)
Te komolyan össze akarod hasonlítani az akárhonnan szalasztott újságírók kvalitását, az oxfordi egyetem tagjaiból alakult VITATÁRSASÁG kvalitásával?
Orbánnak szörnyű az angolja!
A másik barmot még nem hallottam angolul beszélni .
#12-nek:
Tehát azt mondod, hogy begyakorolt egy NYOLC PERCES, FOLYAMATOS beszédet.
Vagy brutális memóriája van, vagy a te feltételezésed hibás.
És a papírból való beszélésről annyit, hogy Gyurcsány másik jellegzetessége, hogy SOHA nem szokta a beszédeit olvasni. Hacsak nem adatokat olvas.
Az ne tévesszen meg hogy sokszor van papír a kezében amivel játszik, és néha "belenéz". Ugye nem gondolod hogy több perces beszéd van egy A/4-es lapon? Pótcselekvés.
"sokszor van papír a kezében amivel játszik, és néha "belenéz". Ugye nem gondolod hogy több perces beszéd van egy A/4-es lapon?"
De ugye azt se gondolja senki, hogy töküres az A/4-es lap, azért nézeget bele? :) Bármilyen vázlat is van rajta, azt mutatja, hogy nem spontán beszéd az, amit akkor tol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!