Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán vagy Gyurcsány beszéli...

Orbán vagy Gyurcsány beszéli szebben az angol nyelvet?

Figyelt kérdés

2024. jan. 27. 15:57
1 2
 11/16 DK-s ***** válasza:
9%

#10-nek:

Ha a butaság fájna, te ordítva fetrengenél. Azt meg sem kérdezem, hogy tudsz -e angolul? Az már világos, hogy nem. Ha értenéd hogy mit beszél, hallhatnád hogy a szokásos stílusát hozza, csak épp angolul. A saját szavába vágva elkalandoz, elnézést kér ezért, etc...

EZ a spontaneitás, nem az újságírók kérdéseire adott kétmondatos válaszok.

Tudod hogy hol volt meghívott? Vagyis hol beszélt?

Az Oxford Union Society-n. Vitatársaság, az oxfordi egyetem tagjaiból.

[link] (használd a fordítót 🤣)

Te komolyan össze akarod hasonlítani az akárhonnan szalasztott újságírók kvalitását, az oxfordi egyetem tagjaiból alakult VITATÁRSASÁG kvalitásával?

2024. jan. 28. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az Oxford Union rendszeres hallgatójaként én nem vágtam hanyatt magam Gyurcsány beszédétől. Ha nem is a legrosszabb, amit valaha láttam, de benne lenne a top 5-ben mindenképpen. A másik válaszolónak abban igaza van, hogy azért ez mégis egy beszéd, amire készül az ember, előre megírja minimum vázlatosan és potenciálisan gyakorolja. Azért nem olyan, mintha random kérdésekre kellene élőben válaszolnod angolul. Az újságírók pedig bizony bőven feltesznek olyan szintű kérdéseket, mint amikről itt is vitáznak. Az becsülendő, hogy papír nélkül állt ki, sokaknál van jegyzet és olyat láttam már, hogy valaki végig olvasta a beszédét ezeken a vitákon.
2024. jan. 28. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Orbánnak szörnyű az angolja!

A másik barmot még nem hallottam angolul beszélni .

2024. jan. 29. 14:49
 14/16 DK-s ***** válasza:
7%

#12-nek:

Tehát azt mondod, hogy begyakorolt egy NYOLC PERCES, FOLYAMATOS beszédet.

Vagy brutális memóriája van, vagy a te feltételezésed hibás.

És a papírból való beszélésről annyit, hogy Gyurcsány másik jellegzetessége, hogy SOHA nem szokta a beszédeit olvasni. Hacsak nem adatokat olvas.

Az ne tévesszen meg hogy sokszor van papír a kezében amivel játszik, és néha "belenéz". Ugye nem gondolod hogy több perces beszéd van egy A/4-es lapon? Pótcselekvés.

2024. jan. 29. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Te direkt játszod a debilt? Egy beszéd előre megírása és begyakorlása nem jelenti azt, hogy valaki szóról szóra hibátlanul visszamondja, hanem szimplán azt, hogy... gyakorolja. Szerinted az emberek kiállnak beszédeket tartani készülés nélkül??? Én is mindig előadom a prezentációimat otthon többször is a valódi előadás előtt, hiába tudnak 20-30 percesek is lenni. Ez rohadt általános dolog. A papírra pedig pontokba szokták szedni a legfontosabb gondolatokat, esetleg konkrét szófordulatokat szoktak leírni, hogy nehogy elfelejtsék, nem dekorációnak vannak az embernél. Látszik, hogy nulla tapasztalatod van a témában.
2024. jan. 29. 19:48
 16/16 anonim ***** válasza:

"sokszor van papír a kezében amivel játszik, és néha "belenéz". Ugye nem gondolod hogy több perces beszéd van egy A/4-es lapon?"

De ugye azt se gondolja senki, hogy töküres az A/4-es lap, azért nézeget bele? :) Bármilyen vázlat is van rajta, azt mutatja, hogy nem spontán beszéd az, amit akkor tol.

2024. jan. 29. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!