Orbán vagy Gyurcsány beszéli szebben az angol nyelvet?
Mindkettőnek erősen magyaros kiejtése van.
De Gyurcsányt még sosem láttam spontán nyilatkozni, csak előre betanult szöveget mondott és ott is durván akadozott és sokáig gondolkozik a szavakon.
Orbán tud folyékonyan társalogni.
Tehát egyiknek sem kimondottan jó az angol nyelvtudása, de Orbáné legalább társalgási szintű. Gyurcsányé semmiképp.
Szíjártó angoltudása már üti a szintet.
#2-nek:
Akkor legyél kicsit elfogulatlanabb, és úgy keress és ítélkezz.
Nem azért akad mert a szavakon gondolkodik. Ha megfigyeled, magyarul is így beszél. Átgondolja hogy MIT akar mondani, nem azt hogy HOGYAN kell mondani. Egyébként ez kimondottan Gyurcsány jellegzetessége.
Spontán beszéd kell? Tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=_xZuyOLFLoA
Ezen kívül még oroszul, és bolgárul beszél folyékonyan.
Mindkettőjük kiejtése nagyon magyaros.
A Dobrev viszont magyarhoz képest kifejezetten szépen beszél.
Mióta spontán egy ünnepségen tartott beszéd?
"Orbáné legalább társalgási szintű"
Egyértelműen tárgyalási szintű, nem csak társalgási.
A kiejtése meg azért jobb, pl. Szijjártónak, mert ő már egy következő generáció: Orbán meg Gyurcsány gyerekkorában még nem voltak műholdas tévécsatornák meg youtube, hogy napi sok órában hallják az angol nyelvet, és még gyerekkorukban beépüljenek a beszédjükbe az idegen hangok, hanglejtés, stb. De nem is az akcentus alapján lehet megítélni a nyelvtudást.
#6-nak:
Szerinted előre betanult egy nyolc perces folyamatos beszédet, anélkül hogy pontosan értené hogy mit beszél? 🤣
Vagy mit értesz "spontán" alatt?
Ha valaki nem tudja hogy mit akar mondani? Vagy mi?!
Hol mondtam én olyat hogy nem érti, hogy mit mond angolul????
Idézzed kérlek szépen!!!
Spontán alatt azt értem, hogy pl. kijön egy tárgyalásról, vagy gyűlésről és odaáll a sajtó mikrofonjai elé és válaszol az újságírók kérdéseire.
De most akkor neked tényleg el kellet magyarázni a spontán szó jelentését?
Hú basszus!!!! DK-s.... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!