Mit szólsz hozzá hogy a gáz tőzsdei ára már 100 forint körül mozog per köbméter, miközben a magyarokkal a limit felett hétszeres árat fizettetnek?
a holland tőzsdei gázár 30 euró alatt van, tehát már majdnem 100 forint alatt van a köbmétere.
Meddig kell még 1700 köbméter felett hétszeres árat fizetnünk a piaci árhoz képest?
Ez a nép tényleg ilyen hülye?
Hogy lehetünk ilyen szerencsétlenek? Akik végig piaci áron vették a gázt most kb. a magyar rezsicsökkentett árat fizetik...bármennyire fogyasztásra..
A kormány meg veri magát, miközben a hangyafasznyi limit felett már a piaci ár hétszeresét kell fizetni.
Ez az ország egy vicc.
"Mondj egy olyan gázt amivel higítani tudod a metánt és olcsóbb, mint a metán."
Levegő.
21.23
Figyelj már te "észlény"
2022 előtt ezek nem voltak amikor normál ár volt?
Ja! Csak költői kérdés, nehogy valaszolj!
25.
De az mondjuk lehet lazán hogy a legrosszabb minőségű gázt vesszük!
Nem értem miért moderálták ki, hogy felhívtam a figyelmet arra hogy valaki kegyetlen buta...
Milyen a jó minőségű CH4 és milyen a nem túl jó minőségű CH4?
Eddig azt hittem metánból csak egyféle létezik.
Ez pont ugyanarra a tudáshiányra világít rá, mint a metán levegővel történő hígitása, amitől Föld körüli pályára állna a szivattyúállomás.
Csak egy metán létezik, ami ráadásul olcsó. Nincs olyan inert gáz ami olcsóbb lenne a metánnál, így a metán mindenféle machinálása költséges lenne és nettó veszteség lenne az egész.
Vegyetek elő egy 8. osztályos kémiakönyvet és használjátok a fejetek, ne üljetek fel az ilyen hülyeségeknek.
29
"ne tetézd"
Mit? azt, hogy bekattantál ? Azt te tetézed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!