A NATO 90ezer katonat mozgosit mind a 31 orszag reszt vesz benne, hat mi ez, ha nem haboru kezdete???
"mert olyan szinten ovisnak tűnt ez a megszólítás"
A kommented gyagyás volt, akkor minek nevezzelek? Kiragadtál egy fél sort abból amit írtam és arra reagáltál... "Elég kevés jel mutat erre"...
Nos több jel mutat erre, mintsem arra hogy az emberek békésen tudják rendezni a konfliktusokat. Sok szakértőtől hallani hogy bajok vannak és még nagyobb bajok lesznek. Nem lehet előre tudni a jövőt, de azért mostanra eléggé "beborult", nem gondolod?
Rendben, nézzük pozitívan: mondj pár olyan jelet ami ara utal hogy itt világbéke lesz és egymás népét, nemzetét, vallását, szexuális beállítottságát stb tiszteletben fogják tartani. Ja, és hogy nem próbálják egyre inkább ellehetetleníteni a kisembereket!? Nos?
"A kommented gyagyás volt, akkor minek nevezzelek?"
Leginkább ne nevezzél semminek, én sem neveztelek semminek. Helyette vitatkozhatunk is. Ha meg ovis kifejezéssel illetsz, akkor én miért ne válaszoljak ovisan?
"világbéke lesz és egymás népét, nemzetét, vallását, szexuális beállítottságát stb tiszteletben fogják tartani."
Egy picikét kiforgattad, amit mondtam. Te azt állítottad, hogy minden jel arra utal, hogy 10 éven belül elszabadul a pokol, és k.rva nagy gondok lesznek Európában. Szerintem azért ez elég erős kijelentés.
Én szimplán csak nem vagyok ennyire cinikus és fatalista. Aggasztó trendeket látok, félek, hogy komoly bajok lesznek a világban, félek, hogy gyengülhet Európa, amit mondasz, sajnos reális kifejlet. De: ez egy lehetséges kifejlet, nem az egyetlen. Ugyanúgy látni jeleit annak is, hogy itt-ott ébredezik az európai politika, az orosz gáztól elválást is relatíve jól és egységesen lekezelték, Orbánnal szemben is elkezdtek fellépni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!