Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A NATO 90ezer katonat mozgosit...

A NATO 90ezer katonat mozgosit mind a 31 orszag reszt vesz benne, hat mi ez, ha nem haboru kezdete???

Figyelt kérdés
jan. 19. 07:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

"De az orosz ukran haboru is igy kezdodott."

Nem, az orosz-ukrán háború úgy kezdődött, hogy Oroszország megszállta a Krím-félszigetet.

jan. 19. 11:12
 12/23 anonim ***** válasza:

"De az orosz ukran haboru is igy kezdodott."

Igen, ebben a paraméterben éppen van hasonlóak 100 másikban meg eltér a két eset.

jan. 19. 14:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem adok neki 10 évet és Európában elszabadul a pokol. Minden jel erre mutat. Hiába mondja a sok okosmaki hogy nincs mitől félni, nagyon is van mitől. Vagy qurvanagy polgárháborúk lesznek az országokban külön-külön (már csak azért is mert egyre idiótábbak a vezetők ezért most már tényleg le kell őket rúgdosni a porondról!), vagy világháború lesz. Az I. és a II. vh előtt sem gondolta senki hogy mi lesz... Aztán meg lehet nézni mi lett...
jan. 22. 19:53
 14/23 anonim ***** válasza:

"Minden jel erre mutat."

Elég kevés jel mutat erre.

jan. 22. 20:33
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolso ezt fejtsd mar ki bovebben, kerlek 🙏🏻
jan. 22. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
Na, kitört már a háború?
jan. 23. 06:45
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Elég kevés jel mutat erre."

Te viszont elég gyagya vagy. :D

jan. 24. 09:13
 18/23 anonim ***** válasza:

"Te viszont elég gyagya vagy. :D"

Szerintem te meg még gyagyább vagy. :D :D

jan. 24. 09:21
 19/23 anonim ***** válasza:

"Szerintem te meg még gyagyább vagy. :D :D"

De legalább nem vagyok ovis. ;)

jan. 24. 09:26
 20/23 anonim ***** válasza:

"De legalább nem vagyok ovis. ;)"

Azt vágod, hogy most neveztél "gyagyásnak"? :D Pont azért reagáltam így, mert olyan szinten ovisnak tűnt ez a megszólítás, hogy felkacagtam kicsit - mármint nem rosszindulatból, csak úgy simán viccesnek találtam.

Amúgy azért kezdtem trollkodni, mert frusztrál az az attitűd, amit rengeteg embernél látok, amikor látnak néhány aggasztó jelet, ebből húznak egy vonalat, és kijelentik, hogy az lesz. Rossz szelek (is) fújnak Európában, aggasztó tendenciákat látni, de erre kijelenteni, hogy "minden jel arra mutat, hogy polgárháború lesz"? Hangyányit önkényes túlzás.

jan. 24. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!