Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » David Attenborough mikor lett...

David Attenborough mikor lett a klíma propaganda bábja?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem a "Bolygónk a Föld 3"-ból egy adagot, de nagyon idegesítő, hogy mindegyik részben a sötétzöld hülyeséget tolja a BBC. Nem hiszem el, hogy nem lehet anélkül bemutatni a Föld érdekességeit anélkül, hogy ne a zöld propagandát tolnák. Hogy lehet, hogy egy olyan nagyrabecsült embert, mint Attenborough is megvettek a zöld propagandisták?

jan. 9. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
Elolvastam. De az, hogy leírja ugyanazt a hazugságot, amit te is, bizonyíték nélkül, az ugyanolyan nagy nulla, mint tőled.
jan. 10. 09:44
 62/79 anonim ***** válasza:
0%
Nem olvastad el, hiszen akkor tudnád, hogy bizonyítékot is hoztak rá. Nem fogom beidézni, már csak azért sem, mert kellenek hozzá a grafikonok is. Nyisd meg!
jan. 10. 10:37
 63/79 anonim ***** válasza:
Elolvastam, és bocs, de az, hogy XY azt mondta, csak mert úgy vág egybe az általa hirdetni próbált elképzeléssel, az minden, csak nem bizonyíték. Neked lehet hogy elég a vakhit, hisz neked szemmel láthatóan semmi más nem számít, csak hogy a téveszméidre megerősítést kapj bármilyen forrásból, de tudományos kérdésekben ennél több kell. Nem is kicsit.
jan. 10. 10:40
 64/79 anonim ***** válasza:
39%
Nem én vagyok az kettőnk közül, aki vakon hisz valamiben. A propaganda a legtöbb ember számára - számodra is - hatásosabb, mint a tények és az érvek. Csak kevesen vagyunk, akik képesek vagyunk önállóan gondolkodni.
jan. 10. 11:34
 65/79 anonim ***** válasza:
Azért ez, az 54. kommented tükrében...
jan. 10. 12:11
 66/79 anonim ***** válasza:
76%

"Azért ez, az 54. kommented tükrében..."

Ez nekem is félelmetes. Elolvassa egy cikkben, hogy 2001 óta hamisítják az internetet, és akkor 2001 óta hamisítják az internetet. Mindenki, aki ezt cáfolja, vagy csak megkérdőjelezi, az vakon hisz. Az, hogy ezt ő is a hamisított interneten olvasta, az meg sem fordul a fejében.

jan. 10. 13:01
 67/79 anonim ***** válasza:
17%

Ugye a wormsi konkordatum ota tudjuk, hogy ezek a tudos csavok azt mondjak, amit a politika a szajukba rag, mert toluk kapjak a zsozsot. Multkor, a bohocnathanal kibujt a szog a zsakbol......

Vagyis mindenre van "bizonyitek" es az ellenkezojere is.

39F incel

jan. 10. 13:28
 68/79 anonim ***** válasza:

"tudjuk, hogy ezek a tudos csavok azt mondjak, amit a politika a szajukba rag"

Na pont ez az: nem tudjátok, hanem hiszitek. Nekem szimplán csak az a furcsa, hogy mennyire nem veszitek észre a különbséget.

jan. 10. 13:36
 69/79 anonim ***** válasza:
63%

"hogy ezek a tudos csavok azt mondjak, amit a politika a szajukba rag"

Tudni semmi ilyesmit nem tudunk, csak egyesek ilyesmit képzelnek. Véletlenül pont mindig azok, akik tudománytalan marhaságokat hirdetnek...

"mert toluk kapjak a zsozsot"

És ezzel is csak azt bizonyítod, hogy ötleted sincs a tudomány működéséről. Konkrétan bárkitől kaphatnak zsozsót. Pont a politikai jellegű pályázatok viszonylag ritkák.

jan. 10. 14:06
 70/79 anonim ***** válasza:
0%
Különös véletlen, hogy minden tanulmány azokat igazolja, akik finanszírozták :)
jan. 10. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!