David Attenborough mikor lett a klíma propaganda bábja?
"ha a középkorban is volt már hasonló melegedés?"
A középkori melegedést a naptevékenység akkori változásaival szokták magyarázni. Ellenben az elmúlt egy-két évszázadban nem történt olyan tendenciális változás a naptevékenységben, ami egybevágna a tendenciálisan melegedő átlaghőmérséklettel. Ergo ezen két dolog közt nincs kimutatható összefüggés.
"De volt ilyen fokú melegedés, csak a klímahisztizők ezt igyekeznek elhallgatni."
Már megint ugyanaz a nóta: igyekeznek elhallgatni. Nem: ilyen szintű, ilyen gyors emelkedés nem volt.
#43 De volt. Itt van egy cikkben remekül összefoglalva a dolog, forrásokkal és ábrákkal szemléltetve:
Gondolom erre nem lesz ellenérv, csak hőbörgés, hogy háde kurucinfóóóó.
"De volt, és van is"
Akkor hogyhogy senki semmit nem tudott felmutatni soha, ami ezt alátámasztaná? Ugyanis kutatások folytak ez ügyben is, de mindig az lett a vége, hogy semmilyen hasonló összefüggést nem tudott bizonyítani senki. Míg ugyanez a folyamat az iparosodással, a fosszilis tüzelőanyagok egyre nagyobb mértékű felhasználásával teljesen egybevág.
Ja, hogy te voltál az a marha, aki korábban a tudományok rovatban csinálta a hisztit? Ott is pont az derült ki, hogy a linked pont nem támasztja alá azt, amit szeretnél. Itt sem értelmesebb ugyanazt belinkelni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Én mondjuk elolvastam, és én lennék a legboldogabb ember a világon, ha igaz lenne, de hát nem az.
Ja, és azért a kurucinfózás is meglegyen: na vajon mi az oka szerintük a "klímahisztinek"? Hát naná, hogy a háttérhatalom akarja tönkretenni Európát. Legalább néha kitalálhatnának valami újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!