Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » David Attenborough mikor lett...

David Attenborough mikor lett a klíma propaganda bábja?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem a "Bolygónk a Föld 3"-ból egy adagot, de nagyon idegesítő, hogy mindegyik részben a sötétzöld hülyeséget tolja a BBC. Nem hiszem el, hogy nem lehet anélkül bemutatni a Föld érdekességeit anélkül, hogy ne a zöld propagandát tolnák. Hogy lehet, hogy egy olyan nagyrabecsült embert, mint Attenborough is megvettek a zöld propagandisták?

jan. 9. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:

"ha a középkorban is volt már hasonló melegedés?"

A középkori melegedést a naptevékenység akkori változásaival szokták magyarázni. Ellenben az elmúlt egy-két évszázadban nem történt olyan tendenciális változás a naptevékenységben, ami egybevágna a tendenciálisan melegedő átlaghőmérséklettel. Ergo ezen két dolog közt nincs kimutatható összefüggés.

jan. 9. 16:45
 42/79 anonim ***** válasza:
0%
#41 De volt, és van is. A Nap számottevően jobban melegíti a Földet az utóbbi évszázadokban.
jan. 9. 16:48
 43/79 anonim ***** válasza:
83%

"De volt ilyen fokú melegedés, csak a klímahisztizők ezt igyekeznek elhallgatni."

Már megint ugyanaz a nóta: igyekeznek elhallgatni. Nem: ilyen szintű, ilyen gyors emelkedés nem volt.

[link]

jan. 9. 16:50
 44/79 anonim ***** válasza:
0%

#43 De volt. Itt van egy cikkben remekül összefoglalva a dolog, forrásokkal és ábrákkal szemléltetve:

[link]

Gondolom erre nem lesz ellenérv, csak hőbörgés, hogy háde kurucinfóóóó.

jan. 9. 16:52
 45/79 anonim ***** válasza:
64%

"De volt, és van is"

Akkor hogyhogy senki semmit nem tudott felmutatni soha, ami ezt alátámasztaná? Ugyanis kutatások folytak ez ügyben is, de mindig az lett a vége, hogy semmilyen hasonló összefüggést nem tudott bizonyítani senki. Míg ugyanez a folyamat az iparosodással, a fosszilis tüzelőanyagok egyre nagyobb mértékű felhasználásával teljesen egybevág.

jan. 9. 16:52
 46/79 anonim ***** válasza:
64%

Ja, hogy te voltál az a marha, aki korábban a tudományok rovatban csinálta a hisztit? Ott is pont az derült ki, hogy a linked pont nem támasztja alá azt, amit szeretnél. Itt sem értelmesebb ugyanazt belinkelni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..

jan. 9. 16:55
 47/79 anonim ***** válasza:
0%
#46 Magyarul itt sem tudod semmivel alátámasztani a klímahisztit.
jan. 9. 16:56
 48/79 anonim ***** válasza:
77%
Az elég jó alátámasztás, hogy a klímaváltozás kimutathatóan korrelál azzal, amit tagadni szeretnél, és kimutathatóan nem korrelál azzal, amit erőltetni próbálsz. De mindegy, számodra úgyis fölös minden észérv vagy tudományos tény, úgy tűnik.
jan. 9. 16:57
 49/79 anonim ***** válasza:
16%
#48 Mondod ezt úgy, hogy elolvasni sem vagy hajlandó, amit linkeltem, csak a propagandát szajkózod.
jan. 9. 16:59
 50/79 anonim ***** válasza:
43%

Én mondjuk elolvastam, és én lennék a legboldogabb ember a világon, ha igaz lenne, de hát nem az.

[link]

Ja, és azért a kurucinfózás is meglegyen: na vajon mi az oka szerintük a "klímahisztinek"? Hát naná, hogy a háttérhatalom akarja tönkretenni Európát. Legalább néha kitalálhatnának valami újat.

jan. 9. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!