Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz hogy politikus...

Mi kell ahhoz hogy politikus legyek?

Figyelt kérdés

15éves 9.-es tanuló vagyok egy Közgazdaság és kereskedelemmarketinges szakközépiskolában, és azt szeretném tudni, hogy mit kell tennem azért hogy politikus legyek? mit mennyit meddig kéne tanulnom, merre menjek majd továbbtanulni és ha végeztem mik a további teendőim?!

A Magyar politika érdekelne vagy esetleg a nagykövetség..

(Kérlek ne ilyeneket írjatok hogy :"jól tudj hazudni" meg "jól tudj lopni". Én nem lopás és gerinctelenség céljából szeretnék politikus lenni, hanem mert ez érdekel, szeretnék tenni az ország helyzetéért, szeretnék többet tudni a témáról, egyszóval csak ez érdekel. Köszönöm a normális válaszokat.

2010. okt. 22. 15:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Például kimondja az igazat, támogatta a Trianon megemlékezést stb. Csak úgy érdekesség képpen: Hogy akar valamit megoldani úgy egy párt, hogy nem is beszél róla?

Arról nem is beszélve, hogy Zagyva nem lopott, sikkasztott. Szóval ha nem csinált volna semmit se, már azzal is jól jártunk.

És melyik kisebbséghez tartozol? Én cigányra tippelnék, írásodból ítélve.

2010. okt. 22. 21:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Sokat kell bűnözői körökben mozognod, hogy minél hamarabb kifinomult szélhámos váljon belőled.

Ez garancia arra, hogy szívesen látnak majd a parlament falai között.

2010. okt. 24. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!