Mikor és miért szoktatok pontozni válaszokat a politika témakörben?
Ez már nem fért oda:
Ha a válaszoló helyesírásával van gond. Mert ez nekem sokat számít.
Inkább leírom, mert nem tudok egyet választani.
A legnagyobb triggereim, amikért biztosan lepontozom (ezeket elkezdtem leírni anélkül, hogy elolvastam volna az opciókat):
- cinikus trágár minősítgető
- Ha hülyeséget ír, vagy direkt hazudik (beleértve az állító kérdéseket)
- Ha másra válaszol, vagy direkt eltereli a témát
Nem leszek álszent: könnyebben elengedem, ha valaki velem azonos állásponton műveli a fenti szarságokat, de nem ez a döntő. Sokkal-sokkal többre értékelem a konstruktív vitát az ellentétes oldallal, mint hülyékkel kórust üvölteni.
Mindig annak megfelelően pontozok, hogy hasznosnak, vagy nem hasznosnak találom-e a választ, függetlenül attól, hogy egyet értek-e a leírtakkal.
Tehát simán hasznosnak pontozok olyan választ is, ami nekem nem tetszik, ha értelmesen írta le a válaszoló a meglátását/érveit/tapasztalatát. És lepontozom azt a véleményt, amivel alapból egyet is értenék, de kötekedő stílusú, ostobaságot is belefoglal, vagy értelmezhetetlen a pocsék helyesírás miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!