Biztonságos magyar állampapírt venni?
Figyelt kérdés
Én értem hogy amíg nincs államcsőd elvileg kifizetik, de ez itt Magyarország, itt bármi megtörténhet, mi ma már inkább a afrikai banánköztársaságra hasonlítunk inkább mint egy európai országra.2023. dec. 7. 21:01
1/10 anonim válasza:
Most hogy nem Gyurcsány van hatalmon igen! Elvégre a balosok lopták el a magánnyugdíjpénztárakat is.
2/10 anonim válasza:
Nem.
Mi Ausztriában tartjuk a pénzünket. Jó, mi ott is élünk...😀
Én se forintban, se magyar állampapírban nem tartanám.
3/10 anonim válasza:
Ne vegyél állampapírt, véletlenül se. Tartsd otthon a pénzedet üvegekben.
Már ha van pénzed egyáltalán, mert ilyen hülye szövegeket általában azok szoktak kiírni, akiknek semmi pénze nincs. Nem véletlenül.
4/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok ezúttal milyen marhaságok lesznek majd itt az amúgy már vagy ezerszer kitárgyalt témára.
5/10 anonim válasza:
Forexen kell háromhavonta megduplázni Victory módszerrel, azt nem tudja lenyúlni az Orbán.
6/10 anonim válasza:
Laikusok megkérdezése helyett inkább ajánlom Dörner Csenge kifejezetten objektív videóját, ahol közérthetően elmagyarázza, hogy kinek,mikor,és milyen állampapírt érdemes/nem érdemes vennie.
7/10 anonim válasza:
Fogadnál a lóversenyen olyan lóra, amit már visznek a vágóhídra?
9/10 anonim válasza:
bitcoin... kár, hogy nem pár hónappal ezelőtt szálltál be.
10/10 anonim válasza:
Államcsőd esetén a készpénznek sem lesz értéke. Ha államcsődtől félsz dollárt, aranyat vásárolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!