Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor mondjuk ki, hogy elég,...

Mikor mondjuk ki, hogy elég, nem kérünk az amerikaiak vezetéséből?

Figyelt kérdés
,,Amikor a világot Oroszország ukrajnai inváziója, a Hámasz Izrael elleni brutális támadása, Kína nyomulása és olyan államok, mint Irán és Észak Korea zavaró ambíciói tartják ideges állapotban, a világ úgy gondolja, hogy az USA-nak kell vezető szerepet játszania.” – nyilatkozta Austin amerikai hadügyminiszter. Na, ebből nem kérünk!
2023. dec. 4. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
A politika világában inkább csendben keresztbe tesznek egymásnak itt-ott az ellenérdekelt felek. A nagy hanggal történő asztalcsapkodás sokszor a gyengeség jele, és éppenséggel vérszemet kap tőle az erősebb. Vagy csak kiröhögi.
2023. dec. 4. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Én délelőtt szeretek ilyeneket kimondani, mert délutánra már el is felejtem.

Lehetne délelőtt?

2023. dec. 4. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Magyarországot nem láttam az idézetben. Szerintem azért lehet, mert ló*aszt se érdekli, hogy mi miből kérünk vagy miből nem. A NATO átlép minket ha kell, a többi meg szívesen marad szövetségese az egyértelműen legerősebb hadseregnek a világon.

Az amerikai vezetés alatt mit értesz amúgy?

2023. dec. 4. 14:20
 4/6 Molyember ***** válasza:
97%

Mi az, hogy "nem kérÜNK"? Ne kérj belőle, a te dolgod, de az én nevemben (ha már magyarul írsz) ne beszélj. Ha mindenképpen választani kell, akkor inkább a nyugat legyen a főnök, mint az orosz, vagy Kína.

Tudom, tudom, függetlenség, meg a többi légbőlkapott baromság, ami ilyenkor jönni szokott. Fel kéne fogni, hogy ilyen számunkra nincs, és nem is lesz.

2023. dec. 4. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Én kérek!
2023. dec. 4. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne kérj! Szíved joga.

Az más kérdés, hogy hányan törődnek az igényeiddel. De például szónoklás helyett tégy érte, hogy ne valósuljon meg. Ugyanis ez az egyetlen értelmes hozzáállás, minden más csak sírdogálás.

2023. dec. 4. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!