Lehetsége lenne hogy MI által generált orbán klónokat küldenek az m1-be?
A fővezért még 1x se láttam az m1-en beszélni.
Meg ugye köztudott hogy minden diktátornak van egy hasonmása
Nem elég, hogy O1G, NER, meg bziaszájer, most elárasztják Magyarországot Viktor klónokkal.
Ezt Brüsszelnek meg kéne állítani! 444!
Első a Hierarchia.
A fordított gondolkodást senki sem tanulta meg.
A magyarok veszekedtek a magasrangú Jó Isten leszármazottjaival,mert ők egy új típusú magyarokat szerették ,csúnyán viselkedtek ,de mindig neki adtak igazat. A magyarok nem szerették, mert elkezdett pofátlan lenni. Sűrűn zaklatta őket,hogy pusztitsak ki a selejteket. Jött a gonosz és kérte azok is hogy ne pusztitsa ki a selejteket. Ekkor megindultak a magyarok is ,hogy ki van itt. Biztos megakarjak támadni a foistenuket azok a hamis foistenek. Veszekedtek a magyarok , mert egyik se akarta levágni a selejteket. Megválasztották királynak,de az akkor is ki akarta pusztitani a selejteket és szinte az összeset kipusztitotta. A végere legyengült és nem tudta kipusztitani az összeset a hamis foistenek kérték a gonoszt, hogy oljon meg engem , de én csak leamortizalodtam emberré , de ő is amortizalodott.
A Foistenek akkor már be akarták zárni a majom gyárat. Az ősmagyarok folytatták az O területükön lévő selejtekkel a kísérleteket. A foistenek odaadták a majmoknak a maradék selejtett , hogy csináljanak belőle valamit. A Jó Isten elment az ősmagyarokkal és szerelmeskedett az új barátaival. Hirtelen többen lettünk. A Foistenek meg se zárták be a majom gyárat. Tovább gyártották a majmokbol és magukból a selejteket. Kegyetlenek voltak. A jó istenek megpróbálták rákényszeríteni azokat ,hogy zárják be ,de nem tudtuk. A gonosz segített neki. A Jó Isten leszármazottjainak nem is akartak csinálni új típust. Csak fúrni akartak a Fehér Jó Istent. A magyarok szinte nem csináltak semmit. A Fehér Jó Isten támadást indított a Jó Isten leszármazottjai ellen , de nem sikerült. A majom gyárat és az épülő majom gyárakat kellett volna megtámadni. A gonosz utána leamortizalta amíg a múltban volt stenderden es néhány jó istent meg is fertőzött az az szerelmeskedett velük. A magyaroknak sikerült szert tenni az új generációra. Így rá jöttünk mik a hibák. A gonosz és a zsidó ránk küldte az istenek után a selejteket majdnem mindig legyőztük őket és ekkor derült ki hogy mi a legnagyobb hibánk az új nemzedéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!