Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az amcsi liberális tech...

Az amcsi liberális tech óriások nem ismerik a szólásszabadság fogalmát? Korábban a youtube, most meg a facebook törölte a Pesti Srácok oldalát.

Figyelt kérdés

Én ugyan nem néztem a pesti srácokat, nem is amiatt vagyok mérges, hogy nem nézhetem őket. Hanem, hogy ilyen durván megy a cancel culture ezeknél a cégeknél. Ha nem értesz velük egyet, konzervatív vonalat követsz, akkor kicsapnak a közösségből :D Ahogy a Mi Hazánkkal is tették.

Szerencsére van még normális közösségi oldal, ahol megengedik az eltérő véleményeket is. X... kár, hogy nincs elterjedve Magyarországon.

2023. nov. 26. 12:55
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és a facebook indoklás nélkül törölte őket. Csak ennyit írtak: az oldal nem felel meg a közösségi alapelveinknek.
2023. nov. 26. 12:57
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Ezt is kimagyarázzák majd a liberálisok. Ugyanúgy ahogyan Trockij kiretusálását is kimagyarazták a bolsik.
2023. nov. 26. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát az szerinted megfelel a közösségi alepelveknek, hogy Georg Spöttle egyenesen a megszállt ukrán területekről okádta az orosz propagandát?

Hozok pár példát miket mondott:

- Az ukránok rombolták le Mariupolt

- Az ukrán katonák Mariupolban ukrán civileket végeztek ki

- Az ukránok 9 éven át bombázták Donyecket (miközben Bakhmutot pár hét alatt tették a földdel egyenlővé az orkok)

2023. nov. 26. 13:00
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Összevissza hazudoznak, másokat sértegetnek, ez nem fér bele. A jobberek szerint az a szólásszabadság, hogy másokat sértegetnek
2023. nov. 26. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
20%

3

Ez az igazság nem orosz propaganda papika!

2023. nov. 26. 13:02
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Olvasd el a közösségi alapelveiket, lehet, hogy tényleg nem felelnek meg neki. Amúgy meg meg magáncégek azt törölnek amit akarnak. Ha valakit érdekel a pestisrácok (el nem tudom képzelni miért) meg tudja őket találni.
2023. nov. 26. 13:03
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
A Prosti Srácok miért a mocskos libsi közösségi médián vergődnek? A Vkontakte és a Trump féle Twitter klón nem vonzó? Mégsem ez lesz az új irány? :D
2023. nov. 26. 13:15
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy meg annyira amerika ellenesek, ne használjanak amerikai kézben lévő médiát
2023. nov. 26. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
11%
Kíváncsi vagyok, hogyha ez fordítva lenne, hogyha mondjuk a Demokratikus koalíció vagy a hvg oldalát tiltaná ki akkor is ilyen vicces kedvűek lennének-e a liberálisok
2023. nov. 26. 13:30
 10/17 anonim ***** válasza:
18%

9

akkor becsicskulnának!

2023. nov. 26. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!