Az amcsi liberális tech óriások nem ismerik a szólásszabadság fogalmát? Korábban a youtube, most meg a facebook törölte a Pesti Srácok oldalát.
Én ugyan nem néztem a pesti srácokat, nem is amiatt vagyok mérges, hogy nem nézhetem őket. Hanem, hogy ilyen durván megy a cancel culture ezeknél a cégeknél. Ha nem értesz velük egyet, konzervatív vonalat követsz, akkor kicsapnak a közösségből :D Ahogy a Mi Hazánkkal is tették.
Szerencsére van még normális közösségi oldal, ahol megengedik az eltérő véleményeket is. X... kár, hogy nincs elterjedve Magyarországon.
Hát az szerinted megfelel a közösségi alepelveknek, hogy Georg Spöttle egyenesen a megszállt ukrán területekről okádta az orosz propagandát?
Hozok pár példát miket mondott:
- Az ukránok rombolták le Mariupolt
- Az ukrán katonák Mariupolban ukrán civileket végeztek ki
- Az ukránok 9 éven át bombázták Donyecket (miközben Bakhmutot pár hét alatt tették a földdel egyenlővé az orkok)
3
Ez az igazság nem orosz propaganda papika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!