Lehetséges a magyarok hazatelepítése az Urálba?
Persze! Fogunk egy csomó ősmagyart, akik képtelenek elviselni más emberek, akik nem fehérek, keresztények és magyarul beszélnek, továbbá utálják a globalizmust, majd elvisszük őket az urálba és megvárjuk még elkezdenek panaszkodni, hogy nincsenek Svéd bútoraik, Német autójuk, Japán TV-jük, Francia TV csatornájuk, Amerikai ételük és svájci kandallójuk.
Hmmm... Ebből lehet kéne műsort csinálni. Szélsőséges nacionalisták akik utálják a globalizmust, de amint elvesztik a globalizmus előnyeit, máris panaszkodnának. TV sorozatot akarok ebből!
Haza?
Köszönöm, nekem itt van a hazám a Kárpát-medencében. Engem te ne akarj innen eltelepíteni, mert akkor én települök, de nem kelet, hanem nyugat felé.
A viking származású varégok a 8. és 9. századtól telepedtek le a mai Fehéroroszország, Oroszország és Ukrajna területein, ők hozták létre a Kijevi Rusz államot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!