Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szájer azt mondta, hogy nincs...

Szájer azt mondta, hogy nincs is ereszcsatorna azon az épületen, ahol volt a bulin. De ez azt jelenti, hogy nem próbált az ablakon menekülni, vagy csak annyi, hogy nem ereszcsatornán akart lemászni, hanem mondjuk villámhárítón, vagy tűzlétrán, stb?

Figyelt kérdés
Szóval nem is menekült, csak ki van színezve a történet? Vagy kiragadta, hogy nincs eresz, de a lényege ugyanaz akkor is, ha egyéb épületrészen próbált megszökni?
ma 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szájer pont az ereszcsatornát szerelte fel amikor megjelent a rendőrség és nem a melegorgia miatt menekült el hanem félt hogy lebukik hogy feketén dolgozik.
ma 17:25
 2/11 DK-s ***** válasza:

A kiszivárogtatott rendőri jelentés szerint mászott le egy ereszcsatornán, miközben kézsérülést szenvedett.

Lerágott csont.

ma 17:40
 3/11 A kérdező kommentje:

2-es!

Nincs ereszcsatorna, én is láttam az épületet. Tehát vagy az egész menekülős sztori nem igaz, vagy nem ereszen mászott, hanem máson.

ma 17:43
 4/11 DK-s ***** válasza:

Figyelj!

Én konkrétan emlékszem a sztorira, Szájer hazudozik össze-vissza!

Amiért a diplomata-igazolványával védekezett, a zsaruk kibaxásból a TELJES sztorit kiszivárogtatták! MINDEN RÉSZLETET.

ÖT NAPPAL az eset után az ominózus ereszcsatorna emléktáblát kapott.

ÖT NAP MÚLVA!

Szájer mikor kezdte tagadni hogy ereszen menekült volna? Egy éve? 🤣

Elhiszem hogy qrva égő, de a tagadása már nevetséges.

[link]

ma 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt a hengeres valamit csak szépítésként nevezték ereszcsatornának...
ma 18:11
 6/11 DK-s ***** válasza:

Egyébként pedig olvasd el a ZÁRÓ mondatot:

"Szájer József elismerte, hogy ő volt az ereszen ereszkedő."

ma 18:11
 7/11 DK-s ***** válasza:
Ha tovább erőlteted, azzal a fidesz-propagandát támogatod, ami kimosdatni akarja Szájert.
ma 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Na, a linkelt fotón látszik, hogy 2 összeépült ház van, az egyiken van eresz. Szájer lehet, hogy abban volt, amin nincs eresz és a másik épület ereszén mászott le.

Azzal, hogy azt mondja, hogy nincs is eresz az épületen, azt sugallja, hogy nem is menekült. Erre vagyok kíváncsi, hogy nem menekült, vagy csak patkánykodik ezzel a tereléssel.

ma 18:34
 9/11 DK-s ***** válasza:

Pfff....

"A brüsszeli ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint az intézkedő rendőröknek egy járókelő jelezte, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült. "

"Szájer József elismerte, hogy ő volt az ereszen ereszkedő."

Ezek az AKKORI információk.

Elhiszem hogy Szájer szeretne másképp emlékezni, de internet nem felejt.

Mint ahogy én sem.

ma 18:41
 10/11 DK-s ***** válasza:

Még egy apró mpmentumot fontos kiemelnem:

"A brüsszeli ügyészség HIVATALOS tájékoztatása szerint"

HIVATALOS.

És igen, Széjernek ilyen vastag a bőr a p'fáján. A TÉNYEKET akarja meghazudtolni.

ma 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!