Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy fog kijutni ez az úr az...

Hogy fog kijutni ez az úr az USA-ba, ha írni sem tud?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy humor témába kellett volna tenni, de inkább a politikához tartozik.

2010. okt. 20. 00:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
vagy kamu, vagy a kurucot tényleg csak retardáltak olvassák.
2010. okt. 20. 00:32
 2/12 A kérdező kommentje:
nem csak retardáltak olvassák és nem is kamu, ugyanis néhány perce írtam a tisztelt "úriembernek", aki azonnal válaszolt :D
2010. okt. 20. 00:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Repülőn nem kell írni.
2010. okt. 20. 00:37
 4/12 A kérdező kommentje:
de hogy van pénze repülőre, ha írni sem tanult meg? :S
2010. okt. 20. 00:39
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

ez HATALMAS kamu, látszik, h direkt helytelenül van írva, hülye, aki ezt nem látja....amúgy is tele van ilyen közhelyekkel, h "raj romák vagyonk "stb.....a képen látható illető nem tud, h hogy jön a képbe, ugyanis nyilvánvalóan nem cigány.....meg íméjl címkét "csöves" hmmm......vagy tényleg idáig süllyedt a kurucinfó, vagy ez csak vmi idióta provokátor, aki beküldte.

Amúgy válaszolva a kérdésre, ahhoz, h kimenj Amerikába akár analfabéta is lehetsz, nem ettől függ.

2010. okt. 20. 01:02
 6/12 A kérdező kommentje:
de érdekes amúgy az egész, írta az a nyomorék hogy van fehérváron egy transzvesztita rokona és megkérdeztem egy fehérvári illetőt és ismeri a transzvesztitát látásból, szóval ne biztos, h. kamu.
2010. okt. 20. 01:08
 7/12 A kérdező kommentje:
viszont most így belegondolva lehet tényleg tuti kamu.
2010. okt. 20. 01:11
 8/12 anonim ***** válasza:

"de hogy van pénze repülőre, ha írni sem tanult meg? :S"

Úgy hogy a pénzhez sem kell írni. Te mindig aláírnál egy elismervényt mielőtt ellopsz egy színesfém kábelt?

2010. okt. 20. 01:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Mndenesetre egyertelmu, hogy kamu az egesz amit helytelenul lehetett irni az helytelenul is irtak, az e-mail cim is beszedes egy cigo soha nem csovesezi le magat, de hat a kepen se egy cigo szerepel. Most 2 lehetoseg kozul az egyik, hogy valaki valaki neveben irt a kurucnak, vagy a kurucosok unatkoztak es amolyan napisz@ros stilusban rohogve megfogalmaztak egy levelet! Mindeesetre ha humorizaltak se tudtam rajta rohogni talan mert tul atlatszo es eroltetett...
2010. okt. 20. 02:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennél sokkal agyatlanabb levelet is tudnak írni egyesek, elég csak néha megnézni mondjuk a napiszart, vagy kimenni az utcára, néhányan beszélni nem tudnak rendesen, ez nem kamu, ez a valóság, ott van pl a Maunika só, iwiw, stb, ezeken is rengeteg ugyanilyen vagdalózást lehet olvasni, nem értitek???

Persze nehéz szembesülni ezzel, először én sem hittem el sok mindent de több éves netezgetés és emberekkel való "kommunikáció" során megtapasztalhatjuk, hogy ez még csak az átlag.

2010. okt. 20. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!