Kik név szerint ezek a nemzetbiztonsági szakértők, akikre a Telex és a Népszava hivatkoznak?
Itt fognak tudni neked erre a kérdésre válaszolni:
Az első mondat: "„Összeollózott, propagandisztikus anyagnak” nevezték a Népszavának nemzetbiztonsági szakértők..."
Tehát nem a Telex hivatkozik rájuk, a Telex a Népszavára hivatkozik. Nézzük meg hát a belinkelt forrást, a Népszavát. A Népszava végig forrásnak nevezi őket, tehát nem kívánták felfedni a kilétüket, valószínűleg mert állami alkalmazottak.
4.
Tudod ezt úgy szokták, hogy leírják.
Ha nincs nevük, akkor meg nem írok cikket.
Én nem vagyok újságiró, igy nem tudom. Sőt, nem is kell tudnom.
De, ha érdekel valami és van rá lehetőségem, akkor megkérdezem.
5
A megyei lapok szerzői túlnyomó részt valami MW vagy mi... Szerinted az ki? Csak nem a MediaWorks?
ma 10:59
Nem, pont, hogy nem szokták leírni, ha a illető következményektől tarthat. Nem is köteles az újságíró kiadni a forrását.
Amit te sugallsz, hogy ők maguk költötték a szakértői véleményt, az elképzelhető ugyan, de ezerszer előbb feltételezném ezt a KESMÁ-ról, mint a Népszaváról.
8
Egyébként igazad van. A forrást nem adhatja ki, akkor elapadna és a b.dös életben nem mondana neki senki semmit.
"Nem, pont, hogy nem szokták leírni, ha a illető következményektől"
Hol nem szokták leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!