Milyen demokratikus jogállam az,ahol én kötelezően hadrafogható vagyok és háború esetén nem hagyhatom el az országot?
"Pont erről beszélek hogy egy elvileg demokratikus országban legyen az is demokratikus"
Az is demokratikus. Hisz az pont azt jelenti, hogy egyenlő jogok és kötelességek illetnek meg mindenkit. Vészhelyzetben a haza védelme is egy ilyen kötelesség.
Igen csak ez egy ugyanolyan nyílt hazugság mint a Mészáros Lölő jelenség,ez a bizonyos "haza",bizonyítsd be hogy nem az,holott sokan sejtik és tudják hogy nem az,kb mint ahogy a rendőrség működik,nyilván nem elsősorban az állampolgárok védelméért van,hanem a karhatalom erőszakszervezete,mindig kell egy magasztos cél.Lőrinc lopására a fideszes új arisztokrácia kiépítését mond,a hatalmasok játszóterénél a "haza" amit védeni kell,az erőszakszervezetnél meg a "rend őrei" a piacképes megfogalmazás.
Amúgy meg demokratikusnak nem az kéne ebben az esetben lennie hogy mindenkire ez vonatkozik,legyen az demokratikus hogy mindenkire (kivéve a katonákat akiket békeidei f@szverésért is fizetnek) eldönthető legyen hogy ki akar meghalni ezért.
"Fizikailag természetesen nincsenek korlátozva". Igen, azért nem hagyhatják el az országot.
Pontozzátok le ezt is.
Tudom mi jár annak, akinek igaza van, főleg ma. És?
Epilepsziás vagyok, mégis a ti drága jó bohócotok engem is a frontra küldene.
Mennék is amúgy, de kizárólag a Honvédségbe, Magyarország védelmére. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!