Demokrácia van, mindenki úgy pattog ahogy akar, senkinek nem lehet megszabni hogy ne pattogjon.
2023. okt. 26. 14:34
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem ugyanazt a nyelvet beszéljük? Csakmert a videó megnézése után, nekem tök érthető, hogy "mit pattog".
2023. okt. 26. 14:36
4/12 anonim válasza:
Megakarják akadályozni, hogy külföldről jöjjön az agymosás dollárokért cserében :D Ez a pattogás tárgya. Nem kapnak dollárt, aztán sír a szájuk. Ingyen ők se propagálják a migráns simogató lmbtq hülyeségeket.
2023. okt. 26. 14:39
5/12 anonim válasza:
Bár ne mutatnák be a videóban is az összes átláthatósági jelentésüket és bár ne lenne visszaellenőrizhető minden bevételük, de, hát a konteóság országában...
2023. okt. 26. 14:44
6/12 anonim válasza:
Kedves 4-es. Mutass egy migránssimogató, lmbtq-t propagáló cikket. Ellenben a te általad istenített mélykeresztény oldalról bőven látni propagandát.
2023. okt. 26. 14:51
7/12 anonim válasza:
#5 Ne legyél már birka te is. Külföldről pénzelik őket. Nincs független sajtó.
Nem vagyok én keresztény, cső ateista vagyok, és mindegyik pártot utálom.
Tisztában vagyok vele, hogy az M1 egy Moszkva TV, és egy maffia kormányunk van. 22-ben befogott orral az összefogásra szavaztam.
Attól még a telex is egy alja külföldről fizetett nyugati szócső.
A birka az te vagy, öreg, nem is véletlenül vagy lenullázva, dehát ezt se fogod fel.
2023. okt. 26. 15:41
9/12 anonim válasza:
Féltik a vagyonuk. Fel kell mutatni valamit, hogy érkezzen a cash nyugatról
2023. okt. 26. 16:03
10/12 anonim válasza:
A pontozás a politika kategóriában nem jelent semmit. Mielőtt elküldtem a kommentet tudtam, hogy le leszek pontozva.
Az a baj veletek, ha bántják a "független" telexet, akkor egyből megy a sértődés, és a lepontozás. Ellenzéki vagyok én is, de azért elég birkának kell lenni, hogy elhiggyük nem külföldről pénzelik őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!