Szerintetek elarultam azokat az eszméket amikben hiszek ha "nemzeti radikáliskent" gyermekem lett egy negyed roma lanytol?
Nagyon radikalis jobboldalinak tartom magam középiskola óta és mégis én lettem első a családban aki ilyen téren keveredett.
Kicsit ön ellentmondas de így alakult.
8# az apjaek úgy elnek mint a sima romák de nem bűnözők!
Apja sose lopott vagy ilyesmi csak szimplán van egy duledezo viskoja és 5 gyereke .
És neki jó ez így hogy évente pár hónapot ledolgoz és utána otthon tengenek.vezetekes víz nincs. 2 kis helyiségből al a ház aztán ott voltak 7 en. De nem bunozok..
Csak az a fura én sose voltam a nagy keveredés híve és mégis én kevertem össze a verem velük.
1 gyerekem van, valószínű nekem csak ennyi lesz.kislany úgyhogy remélem sok unokat szül ezt szívesen atvennem a romáktol ez bennük egy jó genetikai tulajdonság szerintem.
Viszont a munkamoralt, küzdeni akarast,nemzeti öntudatott remélem tőlem kapja .
Amúgy világos bőrű és szökés hajú a lányom, egyedül a mély barna szem látszik rajta ami talán roma oseitol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!