Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Más is fél tőle hogy az...

Más is fél tőle hogy az Izraeli háborúból mi fog alakulni?

Figyelt kérdés
Ugyan azt érzem mint amikor az Orosz Ukrán háború kitört egész nap a híreket nézem idegeskedek mi lesz belőle. Az Ukrajnai háborúnál ez valahogy idővel alábbhagyott nem néztem naponta a híreket viszont most megint egy félsz van bennem mi van ha ebből lesz Világháború?
2023. okt. 10. 09:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Pont ebből nem lesz világháború. Izrael rendet tesz maga körül, Kínának és Oroszországnak van jobb dolga is, Amerika meg csak nézelődik.
2023. okt. 10. 09:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó párszor volt már Izraelben háború, volt hogy Egyiptom, Jordánia, Szíria együtt támadta le Izraelt mégsem lett világháború.
2023. okt. 10. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanolyan helyi konfliktus, mint az orosz-ukrán, oda se megy senki más harcolni.
2023. okt. 10. 09:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, nem értek egyes embereket az elmúlt másfél évben. Mintha előtte nem lettek volna háborúk, most meg egyesek minden helyi konfliktusból világháborút vizionálnak.
2023. okt. 10. 10:01
 5/17 anonim ***** válasza:
#2 Vagy fordítva. Abból se lett világháború.
2023. okt. 10. 10:24
 6/17 A kérdező kommentje:
#4 Én az Orosz-Ukrán háború előtt semmilyen háborút nem követtem nekem olyan volt ez mintha ez tényleg más lenne mint eddig akkora média visszhangja volt/van. Én ezért ijedtem meg nagyon. Nem tudom volt e előtte ilyen mértékü helyi konfliktus.
2023. okt. 10. 10:30
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos azt kilehet mondani hogy egyre jobban forrong a világ, egyre több feszültség halmozódik fel világszerte, az ellentétes érdekek egymásnak feszülnek egyelőre még csak helyi harcok dúlnak de hogy ez meddig tart ezt senki sem tudja, elég egy szikra és berobbanhat egy kiszélesedő konfliktus amibe aztán belerángatják egymást az országok. remélem hogy ez nemfog bekövetkezni mert ha igen akkor nagyon sz@r világ jön ránk Magyarokra is.
2023. okt. 10. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez a balhé 70 éve tart. Pár évente fellàngol a dolog aztán alàbbhagy. Izrael kezeli a terkókat. Ezen nem kell aggódni.
2023. okt. 10. 10:38
 9/17 A kérdező kommentje:
#3 Olyanokat is olvastam hogy Amerika hajókat küldött és segíteni fog Izraelnek mivel szövetségesek de ha Amerika segít akkor a másik oldalról is beszállhat más ország is és akkor abbol sem lesz világháború?
2023. okt. 10. 10:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz. A közel-keleti országok pattanások a nagyhatalmak fenekén. Világháború ha lesz, akkor ott Kína, Oroszország, Amerika, esetleg India lesznek a szereplők. Mindenképp erős nagyhatalmaknak kell háborúzni hozzá.
2023. okt. 10. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!